ALFA 95 FLAT SQ geniet van de stilte

Met trots lanceren wij onze nieuwe WTW warmteterugwinunit de ALFA 95 FLAT SQ met superstille werking. De luchtstroomprestaties leveren eersteklas luchtkwaliteit voor klaslokalen met een bezetting tot 31 personen (berekend met 30,6m3/h per persoon).

De ALFA 95 FLAT SQ warmteterugwinunit is ontworpen voor decentrale ventilatie en voor installatie boven een verlaagd plafond. Dit biedt een ideale oplossing voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen. Dankzij het minimale geluidsniveau is het de perfecte keuze voor scholen maar ook voor kantoren en vergaderruimtes. 

  • 1 model met nominaal luchtdebiet van 965m3/u (meerdere uitvoeringen mogelijk)
  • Uiterst stille werking – 33 dB(A)*
  • Voldoet aan Frisse scholen klasse B
  • Hoog rendement warmteterugwinning tot 83 %
  • Geïntegreerde condenspomp 
  • Energiezuinige EC-motoren

* bij een juist ontwerp en correcte installatie

Bediening en functies

De intelligente en geïntegreerde AirGENIO-besturing zorgt voor een effectieve werking en zorgt voor connectiviteit naar BMS-netwerken en online controle via AirGENIO CLOUD.

Andere functies zoals zijtoegang tot de filters, keuze van linker of rechter uitvoering, geïntegreerde condens pomp, optionele elektrische voor en/of na verwarmer, eenvoudig onderhoud en onderhoudsgemak leveren een bijdrage om te komen tot een optimaal product. 

Kwaliteit binnenklimaat is belangrijk

Wist u dat we 90% van ons leven binnenshuis doorbrengen? Dit feit heeft enorme effecten op onze gezondheid en welzijn. Er zijn veel binnenklimaat condities die nadelige effecten op ons kunnen hebben, temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 concentraties en onvoldoende ventilatie. Schone frisse lucht is van vitaal belang voor ons welzijn thuis, op school of op ons werk. Het is helaas niet zo eenvoudig om voor voldoende en goede ventilatie te zorgen. In een ideale situatie worden bezette ruimtes permanent geventileerd. Als ruimtes worden geventileerd met geopende ramen, gaat er warmte verloren en dringt buitengeluid en vervuilde lucht binnen.

Onvoldoende ventilatie leidt tot  CO2 concentratie

Kinderen brengen veel tijd door in leslokalen met onvoldoende ventilatie. Kantoor personeel heeft dezelfde situatie op hun werkplek. Leslokalen of kantoren zijn de plaatsen waar we veel tijd doorbrengen. Dit leidt tot hoge CO2 concentraties die negatief uitwerken op het leervermogen van kinderen of de prestaties van kantoorpersoneel.

Klik hier voor de brochure... 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie