De nieuwe FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp van ETHERMA°

De nieuwe warmtepomp waar je mee kan verwarmen en koelen, zonder buitenunit!

Voor bestaande gebouwen zijn er nauwelijks alternatieven voor innovatieve, eenvoudig te installeren verwarmingssystemen. Met de nieuwe warmtepomp FIRE+ICE met koelfunctie, presenteert ETHERMA een innovatie lucht-lucht warmtepomp monoblock, waarvoor geen buitenunit nodig is. Deze is perfect geschikt voor ruimtes van ca. 35 m², zoals woon- of slaapkamers. De warmtepomp maakt indruk met een COP-waarde (Coëfficiënt of Performance) van 3,28 bij 7 C°. En het beste van alles: de FIRE+ICE warmtepomp kan snel en eenvoudig aan de binnenkant van buitenmuren worden geïnstalleerd, waarbij de installatie volledig van binnenuit plaatsvindt.

Een echte revolutie

De compacte FIRE+ICE is de optimale decentrale oplossing voor individuele wooneenheden. Zowel voor oude gebouwen als voor de snelle en eenvoudige renovatie van flatgebouwen en appartementencomplexen. Een duurzame renovatie, eenvoudig en snel uitgevoerd, zonder ontsierende buitenunits aan de gevels. Deze voordelen zijn natuurlijk ook interessant voor nieuwbouw appartementen.

Efficiënt. Elektrisch. Verwarmen

Door gebruik te maken van duurzame energie uit zon, water of wind, dragen de elektrische verwarmingssystemen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Met een snel reagerend verwarmingssysteem die alleen de ruimte verwarmd waar je aanwezig bent. Zonder installatieruimte. Zonder onderhoud. Zonder gas. Zonder tijdrovende installatie. De innovatie FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp monoblock met koelfunctie is een volgende stap naar een duurzame toekomst.

Comfort in alle ruimtes. Zonder gas

In grotere ruimtes is de FIRE+ICE ideaal voor verwarming. Voor kleinere of tijdelijk gebruikte ruimtes (keuken, badkamer, hal) zijn infraroodpanelen en elektrische vloerverwarming geschikt. Hetzelfde geldt voor ruimtes die niet grenzen aan een buitenmuur. Hier kan geen FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp worden gemonteerd. De productlijn ETHERMA AQUA voor centrale en decentrale warmwaterbereiding maakt het totaal concept. Of het nu gaat om verwarming of warm water: ETHERMA is jouw totaalleverancier. 

Klik hier voor meer informatie over de FIRE+ICE...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie