Ontdek de maatwerkoplossingen van Belned voorzetramen: perfectie voor elk project

In deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt, staan zowel bedrijven als huishoudens voor de uitdaging om energie te besparen. Belned, gevestigd in Raamsdonksveer (NL) en Houthalen (BE), beschikt over de kennis en ervaring om te helpen bij het isoleren van ramen. 

Eenvoudig en effectief

Voorzetramen zijn een eenvoudige en effectieve oplossing om bestaande ramen achteraf extra te isoleren. Ze kunnen zonder ingrijpende maatregelen of werk aan de bestaande constructie worden geplaatst. Bovendien zijn ze aanzienlijk goedkoper dan HR-glas. Het plaatsen van een Belned voorzetraam kan de isolatiewaarde van enkel glas met 50-80% verhogen, waardoor tocht, kou en warmteverlies worden tegengegaan. Deze energiebesparende oplossing verdient dan ook de nodige aandacht.

Isolerend op alle fronten

Voorzetramen zijn niet alleen ideaal tijdens koude winters, maar ze bieden het hele jaar door isolatievoordelen. In de zomer houden ze warmte buiten. Bovendien kunnen voorzetramen worden uitgerust met geluidwerend glas, wat bijzonder handig is voor woningen en gebouwen in lawaaiige omgevingen, zoals het stadscentrum, nabij drukke wegen of langs het spoor.

Oplossingen voor elk raam

Belned B.V. is een gespecialiseerd bedrijf in beglazingsartikelen en biedt een breed scala aan oplossingen voor voorzetramen. Ze hebben verschillende types beschikbaar, zoals vaste, scharnierende, schuivende en uitneembare voorzetramen. Of je nu een gesloten raam of een raam wilt dat geopend kan worden, Belned heeft de juiste oplossing. Ze bieden voorzetramen aan in zowel aluminium als hout, met verschillende glasdiktes. Zelfs voor niet-haakse ramen of ramen met een bijzondere vorm kunnen ze op maat gemaakte voorzetramen leveren. Met hun flexibiliteit zijn ze al jarenlang een betrouwbare leverancier op het gebied van isolatie.

Noemenswaardig project

Een opvallend project is het Tropenmuseum in Amsterdam, dat in 1864 werd opgericht als Koloniaal Museum. Het museum wilde de historische uitstraling van het monumentale pand behouden, maar ook zorgen voor warmte-isolatie. Voorzetramen bleken de perfecte oplossing, waarbij ze aan de binnenkant werden geplaatst om het uiterlijk aan de buitenkant onaangetast te laten. Voor meer informatie, bezoek www.belned.nl/voorzetramen of bel Belned op (0162) 576 576.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie