Akoestikon geluidsisolatie

Geluidsisolerende bouwsystemen voor daken, gevels, wanden, plafonds en vloeren

Hardnekkige geluidsoverlast, van buren of verkeer, kan je het leven zuur maken. Gelukkig is er bijna altijd iets aan te doen, door leefruimtes of volledige panden van geluidsisolatie te voorzien. Dit kan een ingrijpende aanpak zijn, maar wanneer het leefplezier vanaf dat moment een tien krijgt in plaats van een vier, is het de moeite veel mensen meer dan waard. Bovendien: zo ingrijpend hoeft het niet eens te zijn. Onze Akoestikon geluidsisolatiesystemen maken het akoestisch ontkoppelen van een dak, gevel, wand, plafond of vloer relatief eenvoudig.

Altijd een oplossing

De geluidsisolatiesystemen van Akoestikon zijn ontwikkeld om de geluidsoverdracht van lucht- en contactgeluid in te perken; geluid dat zich respectievelijk via de lucht of via bouwdelen verspreidt. Contactgeluid is lastiger te verhelpen. Maar ook dan zijn er vrijwel altijd oplossingen voorhanden. Dat begint al bij de ontwerpfase van projecten. Bij alle systemen staat praktische uitvoerbaarheid centraal en het is zeker van invloed op de keuzes in het ontwerptraject. U kiest voor uitvoerbaarheid, met behoud van het beoogde resultaat. Ook niet onbelangrijk: onze systemen zijn bewezen effectief.

Wat mag ik van Merford verwachten?

Heeft u een akoestisch adviesrapport voor uw geluidsprobleem? Of bent u nog niet verder dan het constateren van het probleem? In beide gevallen kunnen wij u helpen. Merford heeft al meer dan 65 jaar lang ervaring met akoestische vraagstukken. We hebben gedegen kennis en een ruim assortiment aan producten in huis, zodat we u altijd kunnen helpen aan de beste oplossing voor een geluidsprobleem. Sinds een aantal jaren is de productlijn van Akoestikon onderdeel van ons assortiment

Vind snel en eenvoudig uw oplossing

Als akoestisch adviseur of architect bent u op zoek naar betrouwbare én effectieve oplossingen voor geluidsisolatie in projecten. De Akoestikon systemen zijn al sinds de jaren 80 toegepast bij vele situaties en onder verschillende omstandigheden. De systemen zijn zorgvuldig in laboratoria getest en hebben zich al gedurende lange tijd in de praktijk bewezen. Voor een selectietool met uitgebreide data en bestekteksten van de systemen kunt u terecht op merford.com/akoestikon.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie