Optimale thermische isolatie met Aerofoam oplossingen

Ontdek het extreem sterke isolatiemateriaal!

Wist u dat goede isolatie zorgt voor significante geluidsreductie, flink kan besparen op energieverlies en tevens waterverbruik per huishouden kan opleveren? Het is daarom van belang dat installaties goed worden geïsoleerd om energieverlies en faalkosten te voorkomen. 

De vele voordelen van Aerofoam isolatiemateriaal

Naast het uitgebreide assortiment bevestigingssystemen van Walraven bieden wij ook Aerofoam NBR isolatiemateriaal. Dit product is extreem sterk, heeft een hoge flexibiliteit en biedt optimale thermische eigenschappen. NBR isolatiemateriaal is ideaal voor gebruik in installaties als airconditioning, koeling, gekoeld waterleidingen, sanitair en verwarming.

De gladde afwerking en de daarbij behorende gesloten celstructuur van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal zorgen er tevens voor dat bacteriën en schimmels zich niet aan het oppervlak kunnen hechten. Hierdoor is Aerofoam ook uitermate geschikt om toegepast te worden in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. 

Voorkom schade tijdens en na oplevering van uw project!

Aerofoam is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur optimale thermische eigenschappen biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit verminderen de kans op beschadiging en voorkomen daarmee kostbare herstelwerkzaamheden.

Iedere kleurstelling is mogelijk

Het Aerofoam NBR isolatiemateriaal is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Zo zijn de NBR slangen verkrijgbaar in een standaard en zelfklevende variant, met een overlap over de naad voor extra zekerheid van de afdichting. Daarnaast is NBR plaat op rol beschikbaar in een standaard en een zelfklevende variant. Aerofoam is in staat om iedere gewenste lengte en kleurstelling te produceren, zowel voor NBR op plaat als op rol! De verschillende accessoires, zoals gebruiksklare contactlijmen, cleaner, tape en messen maken het assortiment compleet.

Ontvang een gratis NBR isolatie samplepakket

Zelf de voordelen van het Aerofoam NBR isolatiemateriaal ervaren? Vraag nu gratis een uitgebreid samplepakket aan via www.walraven.com/nl/gratis-aerofoam-informatiepakket.

Heeft u (technische) vragen tijdens het installeren of isoleren van uw installatie? Of wilt u passend advies voor uw project? Onze Engineers met jarenlange ervaring helpen u graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 0297 – 23 30 00 of stuur een e-mail naar verkoop.nl@walraven.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie