Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken: Unidek Aero Metal

Unidek Aero Metal is een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Metalen daken worden steeds vaker toegepast en zijn in de huidige tijd een esthetisch en duurzaam alternatief voor een traditionele dakbedekking met betonnen of keramische dakpannen. Verschillende profileringen zijn mogelijk zoals golf, dakpan, fels en klikfels.

Hoogwaardige productprestaties

Unidek Aero Metal is geschikt voor zowel vrijstaande als geschakelde woningen. Het element biedt een hoge mate van comfort dankzij de thermische isolatie, geluidwerende eigenschappen en een uitstekende luchtdichtheid in zowel een geventileerde als een ongeventileerde constructie. Bovendien presteert het dakelement in combinatie met de juiste toebehoren met een Brandklasse C hoger dan het Bouwbesluit voorschrijft.

Nauwkeurige afwerking

In combinatie met Unidek PasDak kunnen afwerking en nauwkeurigheid in aanleg en afwerking van een dak naar een nog hoger niveau worden getild. Unidek Aero Metal is combineerbaar met Unidek Aero Dakraamkozijn en Unidek Aero Verjonging.

Minder arbeidsintensief

Het Unidek Aero Metal daksysteem speelt in op de actualiteit van de markt om met zo min mogelijk inspanningen een zo hoog mogelijk rendement te leveren. Het dakelement zorgt voor een perfecte aansluiting van dakisolatie en dakbedekking. Hierdoor worden de inspanningen bij aanleg of renovatie van een dak geminimaliseerd en biedt het geheel zekerheid door de nauwkeurige aansluiting en detaillering van de onderdakconstructie en de afwerking.

Geventileerde constructieOngeventileerde constructie
Geventileerde constructieOngeventileerde constructie
1. Onderconstructie (gordingkap)1. Onderconstructie (gordingkap)
2. Dakelement Unidek Aero Metal2. Dakelement Unidek Aero Metal
3. Tengels3. WKDO gestructureerde scheidingslaag
4. Ongeschaafde houten delen4. Metalen dakbedekking
5. Metalen dakbedekking 

www.unidekdakelementen.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie