Esthetische gevelrenovatie op twee manieren: steenstrips en keramische gevelbekleding

Een renovatie van de gevel kan een ware transformatie betekenen voor je woning. De gevel een prachtige nieuwe look geven mét betere isolatie? Dan zijn steenstrips en keramische gevelsystemen de ideale oplossing. Ontdek hier hoe je met steenstrips en keramische gevelbekleding van MBI De Steenmeesters een duurzaam renovatieproject kunt realiseren dat indruk maakt.

Steenstrips - Authentieke schoonheid in een nieuw jasje

Steenstrips bieden de mogelijkheid om je gevel de uitstraling van een traditionele stenen muur te geven, maar dan met een moderne twist. Hiermee creëer je een authentieke en natuurlijke uitstraling, terwijl je profiteert van de voordelen van lichtgewicht en gemakkelijk te installeren materialen. Dankzij de diversiteit aan kleuren, texturen en formaten zijn MBI steenstrips ideaal toepasbaar bij verscheidene projecten, van schoolgebouwen tot woningen. Steenstrips zijn uitstekend te verwerken op een isolatiesysteem, wat energiebesparing betekent. De steenstrips van MBI zijn daarnaast kleurecht en duurzaam.

Keramische gevelschil - Stijlvol en duurzaam
Voor een luxe uitstraling van de gevel is keramische gevelbekleding van Casalgrande Padana een uitstekende keuze. Keramiek staat bekend om zijn duurzaamheid, kleurvastheid en onderhoudsgemak. Met Padana kun je elke gevel transformeren in een ware eyecatcher met uitstekende functionaliteiten. Het brede scala aan designs, kleuren en formaten biedt eindeloze mogelijkheden om de gevel een uniek karakter te geven. Daarnaast zijn ze bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze hun mooie uitstraling behouden. In combinatie met het isolatiesysteem óf een speciale vuilafstotende coating, is je gevel functioneel superieur. De gevelsystemen van Casalgrande Padana zijn in Nederland uitsluitend verkrijgbaar bij MBI.

Langdurige schoonheid

Met steenstrips en keramische gevelbekleding van MBI kun je jouw gevelrenovatie naar een hoger niveau tillen. Deze materialen bieden een combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu kiest voor de authentieke schoonheid van steenstrips of de moderne uitstraling van keramische gevelbekleding, je gevel zal een eyecatcher worden die indruk maakt. Ga voor een renovatieproject die de tand des tijds doorstaat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie