Uniek Elektrisch Vloerluik Monumentale Klokkenberg

Een juweel voor renovatie- en transformatieliefhebbers!

LINFI staat bekend om haar elektrische vloerluiken die gemaakt zijn met uitzonderlijk vakmanschap. Het vloerluik dat geplaatst is in “De Klokkenberg” in Breda, is hier een voorbeeld van. De Klokkenberg is een rijksmonument dat een ereplaats inneemt in de Nederlandse geschiedenis. Op verzoek van Schonck, Schul & Compagnie heeft LINFI een uniek vloerluik geplaatst. Deze keer in de vorm van een 3/4 cirkel (Pacman-model). Dankzij dit model past het perfect bij de open trapdoorgang naar een van de torens. Hiermee is het een toonbeeld van hoe innovatie en historie hand in hand kunnen gaan.

Gepersonaliseerd Ontwerp

Ieder project op het gebied van renovatie en transformatie is uniek. Dat vereist een gepersonaliseerde aanpak. Daarbij staan de wensen van de klant en de mogelijkheden die het object te bieden heeft centraal. De afgelopen jaren heeft LINFI nauw samengewerkt met architecten, (bouw)bedrijven en particulieren om een ontwerp te creëren dat niet alleen voldoet aan deze eisen, maar ook een echte eyecatcher wordt in de ruimte. Of u nu een vloerluik binnen of buiten wilt plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uitgebreid Aanbod van RVS Producten

Naast de kwalitatief hoogwaardige vloerluiken, biedt LINFI ook een assortiment van andere hoogwaardige RVS-producten. Deze producten vormen een naadloze aanvulling op de vloerluiken. Hierbij valt te denken aan stijlvolle trapleuningen en elegante balustrades, die niet alleen de veiligheid verhogen maar ook stijl toevoegen aan elke ruimte. Of het nu gaat om een modern appartement of een historisch pand zoals De Klokkenberg, de RVS-producten van LINFI zijn ontworpen om in harmonie te zijn met elke omgeving en dragen bij aan het totaalconcept van uw renovatieproject.

Interesse in een maatwerk vloerluik?

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakt vloerluik of andere RVS producten, dan is precisie het kenmerk van LINFI's producten. Dankzij vakkundige montage en productie gaat ieder product gegarandeerd generaties lang mee. Interesse? Neem een kijkje bij de verschillende projecten voor inspiratie of neem vrijblijvend contact op met LINFI om uw wensen te bespreken.

« Nieuws overzicht