Ontdek de prefabricage oplossingen van Walraven

Het werken met bevestigings- en brandwerende systemen wordt steeds complexer door continue technologische ontwikkelingen en wijzigende bouwvoorschriften. Het komt hierbij dan wel eens voor dat u bij de voorbereiding of uitvoering van een project een uitdaging tegenkomt waar u hulp bij wenst. Walraven heeft een team van technisch adviseurs met ruime ervaring dat u kunt helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw technische vraagstukken.

Het hele proces onder één dak

Door het gehele proces van ontwikkeling tot levering in eigen handen te hebben, is Walraven in staat exact te leveren wat past bij de specifieke vraag. Naast de uitgebreide prefabricage en engineering services, levert Walraven een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen, sanitaire oplossingen en brandwerende systemen. Dit maakt dat het hele proces onder één dak kan plaatsvinden: van gemeenschappelijke projectdefinitie en ontwikkeling tot tooling, productie en kwaliteitsborging. Ook de logistiek en service worden vanuit Walraven geregeld.

Walraven prefabricatie

Wij helpen u graag bij uw uitdaging: van frames waar zonnepanelen aan bevestigd worden en dakmontage systemen voor airco’s en warmtepompen, tot modulaire profielen voor de bevestiging van groter apparatuur. Wij helpen graag door mee te denken aan dé oplossing voor uw project!

Met ruime ervaring is Walraven uw partner voor het ontwikkelen, fabriceren en aanleveren van geprefabriceerde bouwsteenachtige oplossingen. De specialisten van Walraven staan voor u klaar: of het nu gaat om een betrouwbaar en accuraat advies, oplossingen voor specifieke bevestigingsvraagstukken of een just-in-time bezorging op locatie! 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw uitdaging? Kijk voor meer informatie op onze website... 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie