Nieuwe solar mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen

Nelskamp Dakpannen heeft zijn solarprogramma uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen.
Hiermee biedt Nelskamp een groot scala aan mogelijkheden voor ontwerper en verwerker. Nieuw en uniek is dat Nelskamp modules in het leveringsprogramma heeft welke zijn te verwerken in combinatie met geprofileerde keramisch dakpannen.

Daken voor de toekomst en voor nu
PLANUM Generon

De  nieuwe Planum -Generon PV dakpanmodule combineert moderne dak esthetiek, efficiënte solartechnologie en maximaal gebruik van het dakoppervlak op een elegante en tegelijk eenvoudige manier.
Het nominale vermogen van ca. PV 171Wp/m² dakoppervlak in combinatie met de kleine afmeting van ca. 10 stuks/m² maakt de installatie van krachtige en tegelijkertijd esthetisch onopvallende PV-solardakvlakken mogelijk.

De nieuwe vlakke Planum Generon PV dakpanmodule vormt een eenheid met de vlakke Planum betondakpan, met een variabele latafstand van 312 – 342 mm en is hierdoor gecombineerd makkelijk in te dekken op elk dakvlak.
Door zijn kleine formaat, ca. 1o stuks/m2 is het mogelijk op elk dakvlak  een optimale vermogensopbrengst per dakvlak te behalen. Kleine dakvlakken, schilddaken en dakvlakken met kilkepers kunnen maximaal worden benut.

De produktvoordelen van  de Planum Generon PV dakpan op een rijtje:

  • De Planum Generon PV dakpanmodule toont met de Planum Vlakke betondakpan als een eenheid
  • Wordt montageklaar aangeleverd, voorzien van kabel en stekker
  • Ophangneus en zijsluiting zorgen voor snel, eenvoudig en veilig indekken
  • Optimaal benutten van het dakvlak door zijn klein formaat
  • Ca. 5,9 m2 dakoppervlak per 1kWp opbrengst
Uitbreiding van assortiment geïntegreerde Solarmodules voor geprofileerde dakpannen

Naast de succesvolle en al langere tijd te leveren Nelskamp G-10 S PV 104 Wp modules, 6-pans breed,  is het assortiment uitgebreid met  PV modules voor de Nibra Vlakke mulden pan DS-10 en de Nibra Renovatie pan R-10.
Met deze unieke uitgebreide modelselectie voor keramisch dakpannen, biedt het assortiment nieuwe mogelijkheden voor daken met geprofileerde dakpannen. De 6-pans modules worden geleverd als kant en klare eenheden en zijn eenvoudig en snel te installeren.
De naadloze overgang van de modulevlakken naar de dakpanbedekking is passend gemaakt voor geprofileerde dakpannen door het toepassen van speciale hulpstukken boven langs de modules. Het ontwerp van het speciale hulpstuk én de module zorgt voor een perfecte overgang in zijsluiting, kopsluiting en aan de voet van de dakpan. Hierdoor zijn de 6-pans modules als kant en klare eenheden  eenvoudig, snel en veilig te installeren. De combinatie van dakpan en modules geven een eenheid als dakvlak zonder de uitstraling van de geprofileerde dakpannen te verliezen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie