Composiet lichtmasten voor diverse toepassingen als alternatief voor staal en aluminium…

Composiet lichtmasten zijn onderhoudsvrij, lichtgewicht en extreem sterk. De composiet lichtmast focust zich op esthetische aspecten en een hoge kwaliteit. Het productieproces vindt plaats bij Formenta Ab. in Zweden, met een maximaal respect voor de leefomgeving en is ISO9001 en 14001 genormeerd. Zeker ten opzichte van de alternatieven in staal en aluminium zijn de voordelen aantoonbaar, zonder aan kwaliteit te verliezen.

Levering met diverse grondbevestigingen

De composiet lichtmast is leverbaar met diverse grondbevestigingen zoals een basis grondbuis, een kantelanker of een fraaie en eenvoudig plaatsbare prefab fundering.

Minigolfbaan

Onlangs via industrieel LED-specialist Condarmatic geleverde composiet lichtmasten in het zwart, met LED-armatuur. Elk LED-armatuur past op de versterkte top 60 mm van de composiet lichtmast.

Belangrijkste voordelen…

Een van de belangrijke voordelen van de composiet lichtmast is dat er geen watervervuiling plaatsvindt, in tegenstelling tot lichtmasten in staal of aluminium. Het gericht gewicht is een voordeel bij het transport. Tot slot vergt de productie van de composiet lichtmast slechts een fractie van de energie die nodig is om staal of aluminium te produceren. Formenta’s energiebron bestaat uit wind- zonne- en hydrodynamische installaties.

Montage

Formenta beschikt over een eigen VCA-gecertificeerde montagedienst voor het vakkundig plaatsen van de composiet lichtmasten op locatie.

« Nieuws overzicht