Een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem

De gecoat aluminium dakgoten en regenpijpen van Grömo Alustar vormen samen een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem. Het complete systeem is verkrijgbaar in zeven op de natuur geïnspireerde kleuren en 206 speciale RAL kleuren. 

Modern, klassiek of traditioneel. Met het Grömo Alustar assortiment bieden wij de mogelijkheid om binnen ieder ontwerp een aantrekkelijk en naar wens samengesteld hemelwaterafvoersysteem te realiseren. Het ruime assortiment is in vele kleuren leverbaar en biedt keuzevrijheid die zowel functioneel als esthetisch een oplossing biedt

Kleur bekennen

Het complete systeem is verkrijgbaar in zeven op de natuur geïnspireerde standaard kleuren en 206 speciale RAL kleuren. Zo zijn de dakgoten en hemelwaterafvoerbuizen perfect te combineren met de kleur van het dak, de gevelbekleding of de kozijnen.

Verschillende structuren 

De coating is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar. Ze hebben ieder hun eigen kenmerken.

TX structuurcoating:
  • Structuurcoating met een matte uitstraling 
  • Hoge UV-, kleur- en weersbestendigheid 
  • Hoge kras- en slijtvastheid
SX gladde coating:
  • Glad oppervlak met een elegant zijdeglanzend uiterlijk 
  • Vele kleuropties 
  • Hoge kras- en slijtvastheid 
Montage

De Grömo Alustar producten zijn gemaakt van dun gecoat aluminium. Hierdoor zijn de onderdelen eenvoudig op maat te knippen, zagen of te buigen. De hemelwaterafvoerbuizen en toebehoren worden in elkaar geschoven. De dakgootonderdelen worden onderling overlapt en verlijmd.

Grömo en haar producten

Het Grömo Alustar assortiment wordt door Wentzel B.V. op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Bezoek onderstaande link om nader kennis te maken met Grömo Alustar en haar uitgebreide aanbod van producten, het leveringsprogramma te downloaden en om montage instructies te bekijken:  www.groemo-alustar.nl

Contact

Voor meer informatie of aanvraag van monsters kunt u een bericht sturen naar: verkoop@wentzel.nl 

« Nieuws overzicht