750 Multicol: De pasta onder de poedertegellijmen

Grootformaattegels of slabs

De klant wil het steeds vaker: grootformaattegels of slabs, soms ook zware vloertegels, voor tegelwerk op de wand. Prima, maar als tegelzetter wil je dan wel een lijm die zulke grote zware jongens aankan. De nieuwe 750 Multicol biedt alles wat je zoekt: licht, soepel smeerbaar, uitstekend standvermogen en ook nog eens 10-15% gunstiger in verbruik!  

‘De nieuwe 750 Multicol is een cementgebonden alleskunner’

Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van de 750 Multicol was een prettig te verwerken lijm die lekker licht en soepel smeerbaar is, zodat je aan het eind van de dag niet aan je armen hoeft te voelen hoeveel vierkante meter je hebt betegeld. Dit is het eerste wat je als tegelzetter wilt als je zware, grootformaattegels op de wand gaat verlijmen. Tegelijkertijd moet de lijm ook een uitstekend standvermogen hebben. Ook voor (grootformaat)vloertegels is de 750 Multicol dus een prima keuze.

Lekker soepel

Tegelen met de nieuwe 750 Multicol biedt eigenlijk alleen maar voordelen. De lijm laat zich goed en snel mengen en blijft bij het smeren goed aan de spaan plakken, terwijl hij direct een uitstekend standvermogen biedt. Je hebt dus geen last van zakkende tegels. Die combinatie van de soepele verwerking en krachtige hechting is best bijzonder. We noemen de 750 dan ook niet voor niets ‘de pasta onder de poedertegellijmen’. Het is een cementgebonden alleskunner.’ Bovendien is de 750 stofarm en door zijn zeer lage emissiewaarden heeft hij de Emicode EC 1PLUS-classificatie. Hiermee is de lijm dus ook geschikt voor BREEAM-projecten. 

Overige voordelen van de 750 Multicol zijn:
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Voor elk formaat keramische vloer- en wandtegels, binnen en buiten
  • Lichter in gewicht dankzij gerecyclede, hoogwaardige, lichtgewicht vulstoffen
  • Ook in combinatie met vloerverwarming en donkergekleurd natuursteen
  • C2TE en S1 geclassificeerd conform EN 12004  

Klik hier voor meer productinformatie over de 750 Multicol...

« Nieuws overzicht