Juiste planning van liften en roltrappen cruciaal

Schindler Plan & Design Tool begeleidt u bij invulling mobiliteitsoplossingen

Liften en roltrappen zijn de verticale verkeersaders in uw gebouw. Ze hebben een aanzienlijke impact op de kwaliteit van het totale gebouwsysteem, zoals dit wordt ervaren door bewoners of gebruikers. Een juiste planning is cruciaal voor de leefbaarheid en werkbaarheid in het gebouw en de investeringen voor de eigenaren. Er zijn echter veel criteria waarmee u rekening moet houden en die van invloed kunnen zijn op de invulling van de juiste mobiliteitsoplossingen in uw gebouwconcept. De Schindler Plan & Design Tool begeleidt u online door intuïtieve stappen om de oplossing te bepalen die past bij de behoeften van uw ontwerp. 

Volledige ontwerpvrijheid

Ons modulaire programma liften en roltrappen biedt een ongeëvenaard scala aan ontwerptoepassingen en designmogelijkheden. Dankzij toonaangevende oplossingen kunnen grotere cabines worden toegepast en dezelfde ruimte. De mogelijkheden om de uitstraling van de installaties naar uw hand te zetten zijn eindeloos. Elk detail kan individueel worden gekozen om uw eigen, unieke visie te realiseren. Dat biedt de vrijheid om precies te krijgen wat u wilt en nodig heeft in de liften en roltrappen van uw gebouw.

Breng uw stijl tot leven

De Schindler Plan & Design Tool helpt u met de juiste invulling van het aantal en type liften en roltrappen. De Tool ondersteunt u bij het creëren van de look en feel van de liften voor uw concept. Maar er is meer: u heeft snel en eenvoudig toegang tot ontwerptekeningen, welke u ook kunt overbrengen naar Building Information Modeling (BIM). Uw project kan worden opgeslagen in de Cloud omgeving, van waaruit u deze kunt delen met uw stakeholders en met Schindler-experts, welke u graag bijstaan voor diepergaand advies. Dit alles maakt Schindler Plan & Design de meest slimme, handige en veelzijdige tool om uw stijl en ontwerp tot leven te brengen. 

Klik hier voor meer informatie...

« Nieuws overzicht