Er is voor ieder raam een Belned voorzetraam

Voorzetramen zijn de ideale en voordelige oplossing voor (achteraf) isoleren. En wist je dat het assortiment wat betreft voorzetramen zeer ruim is? Van vaste tot schuivende en van scharnierende tot uitneembare … er is voor ieder raam een voorzetraam. Zelfs voor toepassing bij monumentale panden.

Met eigenschappen als een levensduur van minimaal 10 jaar, weinig tot geen onderhoud, vele toepassingen en een snelle montage is het logisch dat je kiest voor Belned voorzetramen. Ook het glas is van topkwaliteit. Zo heeft het glas een grote duurzaamheid, biedt het weerstand tegen krassen, wordt het niet statisch en trekt het geen vuil aan.

Verschillende soorten voorzetramen

Ieder soort raam vraagt om een specifiek voorzetraam. Vaste voorzetramen bijvoorbeeld, worden toegepast bij ramen waarbij niet geventileerd hoeft te worden. Denk hierbij aan glas-in-lood ramen of wanneer deze gemonteerd worden op het draaideel van een kozijn of deur. Moet er juist wel geventileerd worden? Kies dan voor scharnierende voorzetramen. Uitneembare voorzetramen hebben als voordeel dat ze eenvoudig te demonteren zijn, wanneer er onderhoud aan het kozijn of voorzetraam moet worden gedaan. En als laatste bieden wij ook nog de schuivende voorzetramen. Schuivende voorzetramen zijn speciaal ontwikkeld voor moeilijker te isoleren ramen, zoals schuiframen in grachtenpanden.

Voordelen Belned voorzetramen

Een groene oplossing. Belned voorzetramen bieden bijna hetzelfde comfort als HR++, maar zijn voordeliger in aanschaf. Bereik een rendement van maar liefst 50 tot 80%!

Maximaal isolerend. Niet alleen blijft de kou buiten en de warmte binnen, ook geluid krijgt dankzij Belned voorzetramen geen kans om binnen te dringen of om naar buiten te ontsnappen. Woningen, alsook clubhuizen en concertzalen voorzien we van voorzetramen.

Ideaal voor monumentale panden. Zonder ingrijpende verbouwingen, tegen beperkte kosten en met behoud van het originele karakter weten Belned voorzetramen de kou en tocht te weren. Ook kun je kiezen voor veiligheidsglas om kostbare glas-in-loodramen extra te beschermen.

Voor meer informatie, bezoek www.belned.nl/voorzetramen of bel Belned op (0162) 576 576.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie