JAZO Zevenaar bv

Sinds 1961 dé specialist in afscherming, toegang en ventilatie van techniekruimten

Je gebouw is intrinsiek nog van goede kwaliteit, maar esthetisch of functioneel niet meer? Dan brengt een renovatie of transformatie van JAZO mogelijk nieuwe toekomstwaarde. Bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwe deuren en ventilatieroosters, het verwijderen van chroom-6 of een esthetische upgrade van je gebouw met behoud van de bestaande functionaliteiten. Wat je ook voor ogen hebt, onze knowhow maakt het haalbaar. Technisch, esthetisch en passend bij je duurzaamheidsambities.

Veilig en verantwoord chroom-6 verwijderen

Stel je voor. Je wil een deur door JAZO laten vervangen of reviseren, maar je vermoedt de aanwezigheid van chroom-6. Waar begin je dan? JAZO helpt je. Door samen te werken met erkende verwerkers van chroom-6 ontzorgen we jou in het constateren én het saneren van chroom-6. Hierbij mag je zelf de mate van onze betrokkenheid kiezen. Hoe het precies werkt? Dát lees je hier

Design en functionaliteit hand-in-hand

Niet alleen een deur of ventilatierooster plaatsen, maar een complete gevel aanpakken? Met de JAZO gevelbekleding zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de JAZO gevelbekleding verbind je eenvoudig verschillende kozijnen, verdeeld over de gevel, aan elkaar, waardoor ze compleet lijken weg te vallen in het design. Zo gaat design en functionaliteit écht hand-in-hand! Theo Scholten, projectmanager van JAZO, vertelt: “Bij een groot project zoals Pontkade Amsterdam komen alle mogelijkheden van afscherming, toegang en ventilatie van JAZO samen. Zowel de materialen (aluminium en staal), maar ook de functionaliteiten, zoals brandwerendheid en inbraakwerendheid. En het allermooiste is dat je vanaf de buitenkant niet kunt zien welke elementen brandwerend of inbraakwerend zijn.” 

Duurzaam en onderhoudsarm

JAZO streeft naar een volledig duurzame bedrijfsvoering. Zo wordt rekening gehouden met milieu, duurzaamheid, energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo veel als mogelijk past JAZO onderhoudsvriendelijke recyclebare materialen toe voor het beperken van milieubelasting en kosten. We voldoen met onze bedrijfsvoering en producten volledig aan de Breeam-mothode.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op

Volg je ons al op social media?

Bezoek onze website... 

« Nieuws overzicht