Built To last – Naturally Textured

Steen, een natuurlijke keuze

Steen vormt al sinds de prehistorie de kern van onze bouwtraditie. Denk aan de indrukwekkende menhirs, waar onze voorouders zich ooit verzamelden en één werden met de natuur. Nu zijn steden de moderne knooppunten waar mensen samenkomen, en steen blijft een essentieel materiaal in deze ontwikkeling.

De noodzaak voor duurzaamheid en de behoeft aan harmonie met de natuur zijn sterker dan ooit. We zoeken naar materialen die toekomstbestendig zijn, veilig, robuust en innovatief. Steen is een natuurproduct dat als tijdloos en veelzijdig vouwmateriaal van oudsher al deze facetten combineert. Steen is het fundament voor elke monumentale creatie, van de Egyptische piramiden tot de moderne meesterwerken als het Guggenheim Museum in Bilbao of het Atlantis Palm hotel in Dubai. Steen verbindt ons met de natuur, onze geschiedenis en onze verworvenheden.

Rockpanel voegt een nieuw hoofdstuk toe aan deze traditie met een gloednieuwe, brandveilige gevelbeplating, gemaakt van steenwol en met een oppervlaktestructuur die de natuurlijke schoonheid van steen weerspiegelt. Hiermee realiseert u bouwwerken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook naadloos integreren met hun omgeving.

Je combineert de tijdloze esthetische uitstraling van steen met de voordelen van moderne technologie. Kies voor de kracht van het verleden en de innovatie van de toekomst.

Bouw indrukwekkend met Rockpanel

Ontdek Rockpanel Stones in twee inspirerende collecties, waarvan de natuurlijke esthetiek even imponerend is als de functionele duurzaamheid. Ervaar de natuurlijke textuur van de Textured Stones panelen en laat je verrassen door de authentieke stenen look van de Smooth Stones collectie. Bovendien stopt de levensduur van de panelen niet bij een eventuele demontage. Het materiaal leent zich namelijk perfect tot volledige recycling en hergebruik in de vorm van gloednieuwe, kwalitatieve steenwolproducten. Maximale creativiteit, met een minimale impact op het milieu.

Rockpanel Stones, built to last

« Nieuws overzicht