McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon: kleinste uit het assortiment

Op zoek naar een sifon speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte? De McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon biedt met zijn kleine omvang de oplossing! De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm. De afmeting vanaf hart waiste bedraagt 110 x 80 mm.

Geen nare luchtjes!

Net als de handige MacValve, heeft ook deze ruimtebesparende wastafelsifon geen waterslot. Hierdoor kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

In geval van onderdruk in het systeem zal het membraan ook openen waardoor het tevens functioneert als een beluchter. Dit garandeert een goede afvoercapaciteit van het overige water lozende sanitair. Door het gebrek aan een waterslot zal de sifon tevens nare geluiden voorkomen. De sifon is voorzien van een mogelijkheid om deze eenvoudig te reinigen of zelfs een ontstoppingsveer in te voeren zonder de sifon in zijn geheel te hoeven demonteren. 

Uitgebreid McAlpine assortiment

De McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon maakt deel uit van het McAlpine assortiment. Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie en vraag een gratis informatiepakket aan! 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie