Meer ruimte met extra smal TECE-inbouwreservoir

Voor kleine en lastige inbouwsituaties introduceert TECE een extra smal inbouwreservoir met een breedte van slechts 32 cm. In vergelijking met een standaard inbouwframe creëert deze meer ruimte. Ondanks de omvang is het spoelvolume 7 liter en kunnen alle handbediende TECE-bedieningsplaten worden toegepast.

Elke centimeter telt

Om een geringe inbouwbreedte van slechts 32 cm te realiseren, heeft TECE het Compact 320-inbouwreservoir volledig opnieuw ontwikkeld. In vergelijking tot een standaard inbouwframe van 500 mm breed, ontstaat bij een hoekopstelling met een extra smal inbouwreservoir meer ruimte, omdat het toilet dieper kan worden geplaatst. Aldus ontstaat ook meer ruimte voor een wastafel. Bovendien kan dankzij het 18 cm smallere inbouwreservoir een douchebak van 90 cm in plaats van 80 cm worden geïnstalleerd.

Bespaart tijd

Het nieuwe smalle inbouwreservoir heeft een aantal slimme functies die montagetijd besparen. Zoals de praktische afvoerbochthouder, de installatietunnel met ritssluiting en het Easy Fit-systeem voor een snelle montage van de bedieningsplaat. De montage geschiedt eenvoudig aan TECE profielbuizen of in metaal- of houtprofielwanden. Losse opstelling is ook mogelijk.

Complete aanbieder

Of het nu om een wc, douche, wastafel of urinoir gaat, TECE biedt voor elke inbouwsituatie een inbouwreservoir of inbouwframe. Maar ook voor speciale toepassingen, zoals hygiënespoeling, oplossingen voor toekomstbestendig wonen, inbouwreservoirs met luchtafzuiging en inbouwreservoirs met montageplaten voor hulpsteunen. Voor iedere situatie biedt TECE de juiste oplossing. En met een onberispelijke kwaliteit!

Sanitaire systemen Update | TECE Spotlight

« Nieuws overzicht