Nieuwe generatie akoestische roosters

Bij bouwprojecten staat een goede akoestiek steeds vaker mee op de agenda. Zeker langs drukke invalswegen, aan bedrijventerreinen of in andere rumoerige zones is het een uitdaging om storend omgevingsgeluid binnenshuis te beperken. De akoestische roosters van Renson laten verse lucht de woning binnenstromen, zonder het geluid van buiten mee te nemen. De nieuwe generatie van deze productlijn maakt grotere debieten mogelijk, met dezelfde akoestische demping.

De regelgeving rond ventilatie en geluidshinder wordt steeds strenger. Renson zit niet stil en anticipeert nu al op de toekomstige normen. Zo werd het assortiment akoestische roosters geoptimaliseerd, met een hogere luchtdoorlaat en een hoger debiet als resultaat. De vernieuwde reeks bevat zes types roosters, met diktes van 86 tot 300 millimeter en met geluidsdemping van -6 tot -17 dB. Welk rooster je het best kiest, hangt af van de inbouwruimte en de akoestische noden. De keuze qua afmetingen, kleuren en opties – een afdruiplamel, watergoot, inox muggengaas, flens – blijft voor elk type even uitgebreid.

Meer weten? Vraag hier de whitepaper aan.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie