Schindler Plan & Design

De meest creatieve manier om liften te ontwerpen

De online Schindler Plan & Design Tool maakt het ontwerpen van de benodigde liften in uw gebouwconcept wel erg eenvoudig, maar vooral ook leuk. Met een druk op de knop zijn opstellingstekeningen, BIM-bestanden en visualisatie van het cabine-interieur beschikbaar. De project cloud is de centrale digitale omgeving waar uw project kan worden beheerd en van waaruit communicatie met Schindler of uw belanghebbenden mogelijk is.

De tool start met de invoer van het gebouwtype en hoofdgegevens als aantal gebruikers en aantal verdiepingen, waarna de juiste installaties worden voorgesteld met behulp van een capaciteitsberekening. Hierna start de ‘finetuning’ fase waarin benodigde of gewenste opties kunnen worden toegevoegd én het interieur kan worden samengesteld wat past bij de uitstraling van het gebouw. De tool informeert u doorlopend over de benodigde maatvoering van de liftschacht. 

Is uw ontwerp compleet, dan is het eenvoudig op te slaan in de project cloud. Hiermee wordt automatisch de gedetailleerde opstellingstekening gegenereerd in pdf, dwg en ifc-formaat, visualisaties voor een natuurgetrouw beeld van het cabinedesign en een helder overzicht van de technische specificaties van uw liftontwerp. Maar uw persoonlijke project cloud biedt meer: uw eigen bestanden eenvoudig toevoegen door deze in de drop box te slepen, het delen van projectinformatie met uw belanghebbenden, het consulteren van een specialist van Schindler of het opvragen van een offerte is allemaal mogelijk. 

De Schindler Plan & Design Tool is vrij te gebruiken. Voor het gebruik van de project cloud is registratie vereist. U bent dan verzekerd van een veilige omgeving. Enthousiast geworden? Ontwerp dan de lift voor uw gebouwconcept met behulp van Schindler Plan & Design.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie