Grenzeloze mogelijkheden in wandafwerking

Geef uw ruimte karakter met onze sfeerbepalende designs en functionele wandafwerking. Of u nu kiest voor uitgesproken kleur, hoogwaardig fineer, een sprekende afbeelding of creatieve ‘raampartijen’: bij Multiwal zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met u mee om onze paneelwanden naadloos te laten aansluiten bij al uw wensen.

MultiDesign

Laat u inspireren door de mobiele paneelwanden van Basisschool ’t Schrijverke. Deze vormen een prachtig voorbeeld van hoe MultiDesign de uitstraling van een pand kan versterken. Op deze wand zien we het sublieme lijnenspel van hoogwaardig eikenhouten fineer, waarin ramen op harmonieuze wijze zijn verwerkt.

Een saaie, eenvoudige wand wordt met MultiDesign op eenvoudige wijze een ware eyecatcher. Bijvoorbeeld door deze te verfraaien met stijlvolle kunstwerken, of met een spectaculaire skyline. Een schildering van een brandweerauto. Alles kan bij Multiwal.

Voor de liefhebbers van kleur bieden wij een uitgebreide kleurenkaart, zodat u dé perfecte tint kunt kiezen, die past bij de sfeer en/of uw huisstijl. En voor wie op zoek is naar een luxueuzere uitstraling: overweeg eens een stoffen of leren wand! Dat voegt niet alleen elegantie toe, maar ook comfort en een betere akoestiek.

Bij Multiwal streven we ernaar om aan al uw esthetische wensen te voldoen. Als u geen keuze kunt maken, bieden we zelfs de vrijheid om elk paneel anders te maken, zoals in het Innhotel in Landmark. Elk element heeft daar een uniek design, maar samen vormen ze een prachtig geheel.

Ontdek de veelzijdigheid van MultiDesign van Multiwal en laat uw ruimte spreken met unieke, op maat gemaakte paneelwanden die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie