Check je gevel!

Wil je te weten komen of je gevel voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid in Nederland? Wij helpen je graag op weg. We delen informatie over jouw gevelopbouw onderbouwd met certificaten die middels ETA en de CE-markering overeenkomen met de eisen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid onder het Bouwbesluit.

Rockpanel wil jou als ontwerper, bouwer of gebouw eigenaar volledige transparantie bieden in de onderbouwing van de kwaliteitsverklaringen van Rockpanel-producten. Daarom leggen we bijvoorbeeld volledig uit hoe de brandtesten zijn uitgevoerd. Ook onderbouwen en visualiseren we welke toepassing of gevelconstructie past in je bouwproject, overeenkomstig met de richtlijnen volgens het Bouwbesluit. De onderbouwing van gevelconstructies en bijbehorende testresultaten en officiële declaraties kun je vervolgens gebruiken voor de kwaliteitswaarborging.

‘Transparant, volledig en overeenkomstig met de eisen die in Nederland gesteld worden ten aanzien kwaliteit, duurzaamheid en (brand)veiligheid. Dit is waar we bij Rockpanel voor staan.’

Maak het jezelf makkelijk met onze WKB-tool

Daarnaast zijn alle gevelconstructies in deze WKB-tool officieel gedeclareerd (ETA) met een ontwerprichtlijn van ten minste 50 jaar. Dit is gelijk aan de duurzaamheids-ontwerprichtlijn die in Nederland gesteld wordt als uitgangspositie voor nieuwbouw.

Al onze testrapporten, declaraties en digitale configuraties mogen gebruikt worden voor je ontwerpen, werkvoorbereiding en als onderdeel van kwaliteitsborging. Je bent vrij om al deze zaken te downloaden en in je bouwteam te delen. Bij de Wet Kwaliteitsborging is het documenteren belangrijk. 

Heb je nog andere vragen, of wil je je bouwproject graag met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. We ondersteunen je graag waar nodig met al je vraagstukken!

Maak het jezelf makkelijk!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie