Build to last, naturally textured

Steen vormt al sinds de prehistorie de kern van onze bouwtraditie. Denk aan de indrukwekkende menhirs, waar onze voorouders zich ooit verzamelden en één werden met de natuur. Nu zijn steden de moderne knooppunten waar mensen samenkomen, en steen blijft een essentieel materiaal in deze ontwikkeling.

De noodzaak voor duurzaamheid en de behoefte aan harmonie met de natuur zijn sterker dan ooit. We zoeken naar materialen die toekomstbestendig zijn, veilig, robuust en innovatief. Steen is een natuurproduct dat als tijdloos en veelzijdig bouwmateriaal van oudsher al deze facetten combineert. 

Rockpanel voegt een nieuw hoofdstuk toe aan deze traditie met een gloednieuwe, brandveilige gevelbeplating, gemaakt van steenwol en met een oppervlaktestructuur die de natuurlijke schoonheid van steen weerspiegelt. Hiermee realiseert u bouwwerken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook naadloos integreren met hun omgeving.

Ervaar de natuurlijke kracht van steen

Ontdek Rockpanel Stones in twee inspirerende collecties, waarvan de natuurlijke esthetiek even imponerend is als de functionele duurzaamheid. Ervaar de natuurlijke textuur van de Textured Stones panelen en laat je verrassen door de authentieke stenen look van de Smooth Stones collectie.

Textured stones

De Textured Stones-collectie blaast met haar krachtige oppervlaktestructuur een nieuwe wind door de bouwsector. Deze 10 natuurlijke kleuren zijn ontworpen om uw gebouwen een esthetisch hoogstaand en avontuurlijk karakter te geven. Bouwprojecten in deze originele steentextuur vormen een organisch geheel met de omgeving waarin ze zich bevinden. Met Textured Stones kies je voor een gevel met structuur, aanzien en karakter.

Smooth Stones

De Smooth Stones-collectie biedt je de gedroomde combinatie van een krachtig, natuurlijk uiterlijk en een verfijnde elegantie. Met hun gladde afwerking hullen deze panelen je gebouwen in de tijdloze schoonheid van steen. De zes minimalistische kleuren vervolledigen je visie voor strakke ontwerpen, waarbij je zuivere lijnen creëert in de buitengevel. Architecten en ontwerpers hebben met deze collectie onbegrensde creatieve mogelijkheden om visionaire gevels te creëren met een authentieke look. Met de Smooth Stones-collectie schittert jouw gebouw met een ongeëvenaarde natuurlijke look.

Bestel nu je samples!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie