Verdi: Berkvens' innovatie voor een completere ruimtebeleving

Bij Berkvens zijn we altijd bezig met het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen. In de wereld van woningbouw is de keuze van deuren en kozijnen van cruciaal belang voor het creëren van een stijlvol en functioneel interieur.

Verdi: meer dan een deur In de meeste nieuwbouwwoningen worden wandopeningen voor deurkozijnen tot aan het plafond gemaakt. Dit bespaart kosten en elimineert het risico op scheurvorming boven het kozijn. Onze plafondhoge Verdi-deursets zijn meer dan alleen een functionele oplossing. Ze transformeren de manier waarop we ruimtes ervaren. Door het naadloos verbinden van aangrenzende ruimtes, elimineert Verdi traditionele bovenlichten en creëert het een gevoel van eindeloze ruimte. Het resultaat? Een adembenemende ruimtelijkheid.

Esthetiek in harmonie

Verdi is een vlakke plafondhoge binnendeur met een duurzame, krasbestendige TCS-laklaag. Verdi past perfect in zowel moderne, ruimtelijke interieurs als in authentieke woningen. Deze eigentijdse binnendeur kan perfect worden gecombineerd met een Verdi kozijn en fungeert als een uniek stijlelement in het interieur. Met de keuze uit verschillende profielen, panelen en/of glassoorten kan de stijl van de woning volledig worden afgestemd. Naast de Verdi vlakke uitvoering bieden wij ook Verdi Lux, Verdi Line en Verdi Light aan. Verdi Lux binnendeuren kunnen naast glas ook panelen bevatten, Verdi Line binnendeuren zijn vlakke deuren met een stijlvol lijnenspel, en Verdi Light vertegenwoordigt de industriële glasdeur binnen de plafondhoge varianten. Een ware blikvanger.

Praktisch en innovatief Met onze innovatieve flexunit worden bouwtoleranties moeiteloos opgevangen, waardoor Verdi-deurkozijnen altijd perfect passen. Bovendien vergroot het ontbreken van bovenlichten het montagegemak, waardoor installatie sneller en efficiënter verloopt. Met Verdi wordt het eenvoudiger om plafondhoge binnendeuren te integreren in projecten. Het Verdi totaalconcept omvat niet alleen afgelakte plafondhoge binnendeuren, maar ook zorgvuldig afgestelde houten of stalen kozijnen en bijpassend garnituur.

Het Verdi totaalconcept: van productie tot montage

Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een kapitaal kost? Met Verdi wordt een plafondhoge binnendeur geen kostbaar maatwerk meer, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een zorgvuldig afgesteld houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur voegt waarde toe aan elke woning. Een groot resultaat voor een betaalbare prijs!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie