Troax biedt meer dan enkel gaaswanden

U denkt Troax te kennen, want u kent onze gaaswanden. U komt ze tegen als scheidingswanden in magazijnen, beveiliging in datacenters, als afscherming van fietsenstallingen en garages, transforuimtes, gasboxen enz … Ja, u weet perfect hoe ons materiaal eruitziet. Strak, professioneel, degelijk. Grijs, zwart, of een andere RAL-kleur, thermisch verzinkt voor buiten. En met verschillende maaswijdtes. Correct! Of toch deels. 

Want wist u ook dat we u oplossingen kunnen aanbieden in volle plaatpanelen? Soms wenst u de inhoud van een bepaalde ruimte immers aan het zicht van al te nieuwsgierige blikken te onttrekken. 

Volle plaatpanelen

Ons gamma in volle plaatpanelen kreeg de naam URSP, en is een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren oplossing die ideaal is voor situaties met nood aan privacy. Denk hierbij aan bergruimtes in flatgebouwen, opslag in datacenters, zones met een verhoogd inbraakrisico of gevoelige opslag van waardevolle goederen. Dit systeem is eenvoudig te combineren met onze andere gaaspanelen. Vaak wordt de volle plaatwand bovenaan van gaaspanelen voorzien. Op die manier kan lichtinval en een goede ventilatie worden verzekerd.

Alles op maat van uw wensen, maar ook van de beschikbare ruimte.

Elke klant is anders, legt andere prioriteiten, en heeft andere behoeften. Wij zoeken samen met u naar de perfecte oplossing voor uw project. Volle plaat, gaaswand, een combinatie? Welk slot wenst u? Gaat uw voorkeur naar enkele dan wel dubbele deuren? Ons zeer uitgebreid gamma aan deuren, panelen, sloten, accessoires… maakt dat we u de perfecte oplossing kunnen aanbieden.

Troax heeft standaard modules waarmee u de meeste wanden kan opbouwen. Maar aangezien elke ruimte anders is, kan het zijn dat we ter plaatse of in onze fabriek panelen op maat maken. Schuine wanden, buizen, extra hoge dan wel lage plafonds… Ons materiaal laat zich makkelijk toepassen, en hoewel theoretisch niet plooibaar plooit het zich makkelijk naar uw wens. De materialen in volle plaat zijn enkel beschikbaar voor binnentoepassingen en zijn verkrijgbaar in eender welke RAL-kleur. RAL7037 grijs is de standaard.

Voor meer informatie kan u terecht op onze website www.troax.com 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie