Wil je weten of jouw gevel voldoet?

Wil je te weten komen of je gevel voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid in Nederland? Wij helpen je graag op weg. We delen informatie over jouw gevelopbouw onderbouwd met certificaten die middels ETA en de CE-markering overeenkomen met de eisen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid onder het Bouwbesluit.

Transparante documentatie voor Betrouwbare Gevelconstructies

Rockpanel wil jou als ontwerper, bouwer of gebouw eigenaar volledige transparantie bieden in de onderbouwing van de kwaliteitsverklaringen van Rockpanel-producten. Daarom leggen we bijvoorbeeld volledig uit hoe de brandtesten zijn uitgevoerd. Ook onderbouwen en visualiseren we welke toepassing of gevelconstructie past in je bouwproject, overeenkomstig met de richtlijnen volgens het Bouwbesluit. De onderbouwing van gevelconstructies en bijbehorende testresultaten en officiële declaraties kun je vervolgens gebruiken voor de kwaliteitswaarborging.

Al onze testrapporten, declaraties en digitale configuraties mogen gebruikt worden voor je ontwerpen, werkvoorbereiding en als onderdeel van kwaliteitsborging. Je bent vrij om al deze zaken te downloaden en in je bouwteam te delen. Bij de Wet Kwaliteitsborging is het documenteren belangrijk.

Gemakkelijke Gevelkeuzes

Maak het jezelf makkelijk door de gewenste opties in onze tool te selecteren. Je kunt keuzes maken bij de toepassing van Rockpanel. Denk bijvoorbeeld aan de positie van de Rockpanel geveldelen. Omdat de tool gaat over gevelconstructies als geheel, zijn ook zaken als het type binnenblad en de isolatie belangrijke selectie-punten. Tot slot is het mogelijk om de gewenste achterconstructie te kiezen. 

Probeer nu onze tool en ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw perfecte gevelconstructie samen te stellen. Heb je nog andere vragen, of wil je je bouwproject graag met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. We ondersteunen je graag waar nodig met al je vraagstukken!

Probeer nu onze tool...

Neem gerust contact met ons op... 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie