Een dun hybride dekvloersysteem voor de hoogste eisen!

Er wordt steeds vaker gekozen om een huis of gebouw te renoveren. Dit wordt gedaan om het gebouw duurzamer te maken. Het renoveren van een gebouw is meestal ook goedkoper dan een pand te slopen en opnieuw te bouwen. Bij oude gebouwen komt het regelmatig voor dat het draagvermogen van de ondergrond niet toereikend is om een traditionele dekvloer te installeren. Om dit probleem op te lossen heeft SCHÖNOX het nieuwe SCHÖNOX RENOTEX 3D SYSTEEM ontworpen. Dit is een combinatie van 3-dimensionaal weefsel met SCHÖNOX HS 50 zelfvloeiend hybride egaliseermiddel. Hiermee wordt een extreem dunne dekvloer gemaakt die tevens hoog belastbaar is. 

SCHÖNOX RENOTEX 3D systeem

Het 3-dimensionale weefsel SCHÖNOX RENOTEX 3D in combinatie met SCHÖNOX HS 50 egaliseermiddel is de oplossing voor uiterst dunne dekvloeren. Hiermee maakt u met een minimale laagdikte van maar 14 mm de „dunste zwevende dekvloer ter wereld“ en is bij 20 mm dikte zelfs hoog belastbaar. Het systeem is geschikt voor ondergronden met verminderde vormvastheid, op isolatie, op houten vloeren met isolatie, op vloerververwarming en op afdichtbanen volgens DIN 18533. 

Voordelen:

Geschikt voor nagenoeg alle bekledingen 
Verbetering van de contactgeluidsisolatie
Snelle verwerking, al na 48 uur bekleedbaar 
Dun dekvloersysteem (vanaf 14 mm en vanaf 26 mm incl. contactgeluidsisolatie)
Lichtgewicht (ca. 25-30 kg/m² bij 14 mm dikte)
Scheuroverbruggend
Hoog belastbaar, geschikt voor industrie
SCHÖNOX HS 50

SCHÖNOX HS 50 een hybride egaliseermiddelen en bindt het aanmaakwater voor 100% in het egaliseermiddel. De SCHÖNOX HS 50 verbindt de voordelen van een spanningsarm calciumsulfaat gebonden egaliseermiddel met de snelle droging van een cementgebonden egaliseermiddel - voor nog sneller, veiliger en efficiënter werken. Ook ideaal in combinatie met dunne vloerverwarmingssystemen. De SCHÖNOX HS 50 is onderdeel van de SCHÖNOX HS-familie.

SCHÖNOX HS 50 is geschikt voor het maken van aangehechte dekvloeren in laagdiktes van 3 tot 50 mm bij bedrijven en industriële sector, nieuwbouw en renovatie en moderniseringen.

Voordelen:
  • Egaliseermiddel op hybride-basis
  • Verpompbaar
  • Zelfvloeiend
  • Zeer spanningsarm
  • Hoge hard- en vastheid
  • Goed te schuren
  • Scheurvrij ook in dikkere lagen
  • Extreem sneldrogend

Meer informatie over het SCHÖNOX RENOTEX 3D Systeem: www.schönox.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie