°COMPLHEAT – meer wooncomfort en verduurzaming in één efficiënte totaaloplossing

Knauf, REHAU en Easywarm hebben hun krachten gebundeld bij het ontwikkelen van een efficiënte en betrouwbare manier om woningen te verwarmen: het °COMPLHEAT droogbouw vloersysteem. Dit innovatieve systeem biedt een stabiele basis voor nauwkeurige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor renovatieprojecten.

De Knauf Brio 23 (WF) vloerelementen vormen een solide basis voor het precies infrezen van verwarmingsbuizen direct in een droge dekvloer. Deze oplossing zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Dankzij de massieve opbouw van de dekvloer is het infrezen tot 15 mm diepte moeiteloos uit te voeren door specialist Easywarm. De REHAU vloerverwarmingsbuizen, met een diameter van ø14 mm en een dunne wanddikte van 1,5 mm, zorgen voor een optimale doorstroom van warmte met een relatief lage temperatuur, waardoor de ruimte efficiënt wordt verwarmd.

Het °COMPLHEAT vloersysteem biedt niet alleen optimale warmteoverdracht en efficiëntie, maar is ook volledig onderbouwd met onafhankelijke testrapporten. Dit garandeert zowel de verwerker als de opdrachtgever volledige zekerheid dat de beloofde prestaties worden behaald, inclusief (contact)geluidsisolatie, warmteafgifte en brandwerendheid.

Interesse? www.complheat.nl 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie