Bezoek ons tijdens DESIGN DISTRICT

ARLU nodigt je graag uit op stand V40 tijdens Design District in Rotterdam van 29 t.e.m. 31 mei. We kijken ernaar uit om onze innovatie voor te stellen: XPERTA, de universele oplossing voor houten en glazen schuifdeuren tot 100 kg.

divina

Divina - architecturale glaswanden en deuren voor een grote openheid en optimale lichtinval. Dankzij de ruime keuze aan opstellingen, past het divina gamma in elk interieur. De schuifdeur uitgelijnd met zijn glazen scheidingswand, de hoekopstelling met zijn dunne hoekprofiel en de draaideur met zijn onzichtbare scharnieren zijn slechts enkele van de vele kenmerken die Divina een unieke uitstraling geven. De innovatieve aluminium structuur zorgt voor een verfijnde en minimalistische look die perfect past in woningen, kantoren, hotels en restaurants.

Klik hier voor meer informatie...

invisidoor 2.0

Met invisidoor 2.0 geniet je van maximale flexibiliteit in onzichtbare deurkozijnen. Creëer een naadloze en strakke uitstraling in elke ruimte, zonder onderbreking van de visuele continuïteit van de muur. Onze onzichtbare deurkozijnen passen perfect in verschillende interieurstijlen en zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bij invisidoor 2.0 is slechts 1 frame nodig voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren. Het frame kan zowel voor als na het pleisteren ingewerkt worden, wat zorgt voor een flexibele installatie. Het gebruik van Arlu’s onzichtbare deurkader is geschikt voor standaard- en niet-standaard deurafmetingen. 

Klik hier voor meer informatie...

Xperta

Ontwikkeling en verbetering staan bij Arlu altijd voorop. Met Xperta – dé universele oplossing voor houten en glazen schuifdeuren tot 100kg - maken we opnieuw het verschil in elk interieur. Met het unieke loopprofiel en de geruisloze rolwagens beweegt de schuifdeur soepel. Het afremmen gebeurt met een sterke inox stopper of een stille dubbelwerkende softclose. Bij Xperta kunnen deuren vanaf 600mm met deze compacte softclose worden uitgerust. Xperta is beschikbaar voor muur- of plafondmontage en zowel voor symmetrisch, telescopische als parallelle deuren. 

Klik hier voor meer informatie...

invisible neo

Arlu’s invisible neo is het toonaangevend onzichtbaar designscharnier. Dit scharnier is 3D-verstelbaar met onzichtbare schroeven en biedt een hoogwaardige uitstraling. Zelfs wanneer de deur open staat, zijn er geen zichtbare schroeven. Dankzij het unieke “Easy-hook systeem” kan de deur geplaatst worden door één persoon. Bovendien is de invisible neo omkeerbaar en geschikt voor zowel linker- als rechterdeuren. De neo scharnier is beschikbaar in drie verschillende groottes met elk hun draagkracht: 

  • Invisible neo S-5 met deurgewicht tot 60 kg
  • Invisible neo M-6 met deurgewicht tot 80 kg
  • Invisible neo L-7 met deurgewicht tot 100 kg

Klik hier voor meer informatie...

Benieuwd naar onze oplossingen? Bezoek dan zeker onze stand V40 tijdens Design District.

29 - 31 mei, 2024
10.00u - 18.30u Wo
10.00u - 19.00u Do
10.00u - 17.00u Vr
     
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Hal 3
Stand V40

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Beste hier jouw gratis ticket...

Bron:  NV ARLU SA

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie