Bedien vloerverwarming slim en snel met NEA SMART 2.0

Je eigen woning is een plek om je thuis en comfortabel te voelen. De juiste temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met vloerverwarming aangestuurd door een slimme ruimteregeling creër je dit echte feelgood-klimaat. Ontdek NEA SMART 2.0; de ruimteregeling met een strak design en slimme functies om elke ruimte op het juiste moment van de juiste temperatuur te garanderen.

Installeren is niet langer een tijdrovend proces

Van de ruimtetemperatuurregeling in eengezinswoningen tot complexe oplossingen tot maximaal 60 ruimtes. Ongeacht of NEA SMART 2.0 als draadloze of bedrade (BUS) uitvoering wordt geïnstalleerd.

Daarnaast profiteert NEA SMART 2.0 van een centrale programmering van alle thermostaten – gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. De ruimteregeling compenseert ook onvoldoende hydraulische balancering, b.v. door automatische aanpassing van de regelparameters en het gebruik van de autostart-functie. Hierdoor is tijdrovend instellen en naregelen niet meer nodig.

Service waar je klanten warm voor lopen

Bespaar tijdrovende afspraken ter plaatste en vertrouw in plaats daarvan op onderhoud en diagnose op afstand. In de NEA SMART app is een speciale omgeving gecreëerd voor de installateur, waar alle analyse- en onderhoudsinformatie te vinden is.

Altijd de juiste comfortabele temperatuur

NEA SMART 2.0 leert van het verwarmings- en gebruiksgedrag in iedere ruimte en past zich daarop automatisch aan. Toch een andere temperatuur instellen? Dan kan dit eenvoudig met de hand of smart online via spraakbesturing of via de app.

Tot 20% besparen op je verwarmingskosten door slimme functies

Dankzij de geofencing-technologie verwarmt NEA SMART 2.0 alleen wanneer de gebruiker ook daadwerkelijk thuis is – of onderweg daar naartoe.

Ook beschikt de NEA SMART 2.0 over openraamdetectie en een autonome energiebesparende modus.

Interesse?

Kamerthermostaat NEA SMART 2.0 | REHAU

« Nieuws overzicht