Ontdek de innovatieve wandoplossingen van Hunter Douglas

Functioneel, duurzaam en inspirerend

Bij Hunter Douglas Architectural staan we bekend om onze innovatieve oplossingen voor plafond- en wandtoepassingen. Met een breed scala aan materialen en afwerkingen bieden wij architecten en ontwerpers de tools om inspirerende, duurzame en akoestisch geoptimaliseerde interieurs te creëren.

Stijlvol en functioneel

Onze vilten HeartFelt® wanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel. De vilten wanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modules, waardoor het gemakkelijk is om een unieke en persoonlijke touch aan elk project toe te voegen.

Tijdloze schoonheid

Onze massief houten Derako® wanden brengen een natuurlijke en tijdloze schoonheid in elke ruimte. Onze massief houten wanden bieden een rijke textuur en een warme uitstraling die moeilijk te evenaren is. Hout voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar heeft ook duurzame eigenschappen.

Lichte constructie

Onze gefineerd houten Derako® wanden bieden een hoogwaardig uiterlijk zonder het gewicht en de kosten van massief hout, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt voor grote projecten.

Rustige, comfortabele omgeving

Onze wanden zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Of het nu gaat om vilt, massief hout of gefineerd hout, onze wanden helpen om geluid te absorberen en te dempen, wat zorgt voor een rustigere en comfortabelere omgeving. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar geluidskwaliteit cruciaal is, zoals kantoren, conferentiezalen en openbare gebouwen.

Combinatie van plafond en wand

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor zowel plafond- als wandoplossingen van Hunter Douglas is de naadloze integratie die mogelijk wordt. Door dezelfde materialen en afwerkingen te gebruiken, ontstaat er een uniforme en samenhangende look in de ruimte. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke omgeving, maar helpt ook om de akoestiek te optimaliseren. 

Warme, natuurlijke en sfeervolle uitstraling

Een goed voorbeeld van de combinatie van houten plafonds- en wanden in dezelfde ruimte is het  hoofdkantoor van Koninklijke Vezet, Europees marktleider op het gebied van gemaksgroenten, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden. Hier heeft Hunter Douglas Architectural het Derako® Lineair ProLine systeem geplaatst. In totaal 500m2 aan wand- en plafondafwerking is geïnstalleerd. Er is gekozen voor de zeer stabiele en lichte houtsoort African Ayous. De frisse witachtige kleur geeft de ruimte een warme, natuurlijke en sfeervolle uitstraling. 

Meer informatie

Derako® is het merk voor alle hout- en HeartFelt® het merk voor alle viltoplossingen van Hunter Douglas Architectural. Wilt u meer weten over de houten of vilten wandsystemen van Hunter Douglas? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 496 22 90 (regio Noord), 010 496 22 08 (regio Zuid) of per e-mail info@hunterdouglas.nl.

« Nieuws overzicht