Veelzijdig met ruimte

Bij Breedveld ontdekt u een wereld van mogelijkheden op het gebied van wandafwerking. Of u nu op zoek bent naar een puur functionele oplossing voor uw flexibele ruimtes of juist een esthetisch aantrekkelijke wandafwerking wenst, Breedveld biedt een scala aan opties die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Innovatieve Wandoplossingen

Breedveld staat bekend om zijn mobiele paneelwanden die ruimtes op een flexibele en efficiënte manier transformeren. De paneelwanden zijn beschikbaar in verschillende typen, zoals de P90 en P110, elk met unieke eigenschappen. De P110, bijvoorbeeld, is uitgevoerd met verdekte kaderprofilering en biedt uitstekende geluidsisolatie tot 53 dB, ideaal voor vergaderruimtes en onderwijsinstellingen. Deze wanden zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk dankzij de onzichtbare kaderprofielen en tal van afwerkingsmogelijkheden. 

BREEDVELD paneelwand P110, mobiele wand met opgelegde eiken latten | BREEDVELD G90 + telescopische muurstijl | BREEDVELD S110 (leer & Akoestiek)

Diversiteit in Afwerking

Bij Breedveld zijn de afwerkingsmogelijkheden net zo divers als de wandsystemen zelf. U kunt kiezen uit een breed scala aan materialen en kleuren om de wand perfect te laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Denk aan krasbestendige oppervlakken voor intensief gebruik, hygiënische coatings voor medische omgevingen, of zelfs elegante glaswanden die transparantie en een open gevoel creëren.

Praktisch en Esthetisch

Of u nu een grote aula wilt opdelen in kleinere, functionele ruimtes of een kantooromgeving flexibel wilt inrichten, Breedveld heeft de oplossing. Hun schuif- en vouwwanden zijn eenvoudig te bedienen en bieden uitstekende geluidsisolatie, zonder concessies te doen aan het design. De vouwwanden, zoals de F600, zijn ideaal voor situaties waar u snel en efficiënt ruimtes wilt aanpassen. Bovendien vallen de schuifwanden volledig weg in de constructieve wand wanneer ze geopend zijn, waardoor u maximale ruimte behoudt.

BREEDVELD F600 naaldvilt

Bij Breedveld vindt u altijd de perfecte wandoplossing die functionaliteit en esthetiek combineert, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren door de vele toepassingen en afwerkingen die Breedveld te bieden heeft.

« Nieuws overzicht