Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor wandafwerking met Multiwal

Bij Multiwal bieden we meer dan alleen akoestische paneelwanden; we bieden een complete transformatie van uw ruimte. In scholen, kantoren, zorgcentra en horecagelegenheden zijn onze wandafwerkingen net zo divers en aanpasbaar als de mobiele paneelwanden zelf. Naast esthetiek spelen ook praktische aspecten zoals krasbestendigheid en hygiëne een belangrijke rol bij de keuze van wandafwerking. Onze oplossingen dragen daarom niet alleen bij aan een stijlvolle uitstraling, maar ook aan duurzaamheid en een gezonde omgeving.

Innovatieve afwerkingen voor een duurzame toekomst

Onze paneelwanden kunnen worden afgewerkt met de nieuwste technologieën, zoals Soft Touch Anti-fingerprint overlays. Deze hoogwaardige afwerking beschermt tegen vingerafdrukken, vlekken en verkleuring of vervaging door schadelijke UV-stralen. Hierdoor wordt de levensduur van de wand aanzienlijk verlengd en wordt het onderhoud tot een minimum beperkt. Dit betekent dat uw paneelwanden er langer schoon en fris uitzien, minder gevoelig zijn voor vuil, stof en krassen en eenvoudig te reinigen zijn.

Anti-fingerprint is een effectieve manier om de uitstraling van uw mobiele paneelwand te verbeteren met minimale moeite. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige Select 100K Anti-fingerprint afwerking bij onze partner in Tsjechië. 

Unieke en uitgesproken designs

Over smaak valt niet te twisten. Bij Multiwal kunt u kiezen voor unieke kleuren en designs die een statement maken in elke ruimte. Een voorbeeld hiervan is de opvallende ‘Kanarie’ wand, een volledig gele wand die architectonische schoonheid uitstraalt. Deze wand, te zien in de sporthal in ModÅ™ice, Tsjechië, bewijst dat uitgesproken keuzes ook elegant kunnen zijn. 

Eindeloze mogelijkheden voor gepersonaliseerde afwerkingen

Met onze mobiele paneelwanden zijn de mogelijkheden voor gepersonaliseerde afwerkingen eindeloos. Transformeer een ruimte met levendige prints van panoramische uitzichten, of creëer een warme, uitnodigende sfeer met een breed scala aan fineersoorten. We bieden nog meer bijzondere materialen zoals RVS, aluminium, textiel, akoestische panelen of glasopeningen. Multiwal zorgt voor een naadloze integratie in uw project. Al onze afwerkingen worden met zorg verwerkt en afgewerkt in onze eigen fabriek, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit en esthetiek van onze producten.

Met Multiwal bent u verzekerd van topkwaliteit en innovatieve oplossingen voor al uw akoestische en esthetische wensen.

Multiwal: moved by quality

« Nieuws overzicht