Kies voor een Mega duurzaam resultaat met Mega Belned Sealants

Belned biedt onder het label Mega een uitgebreide serie sealants, waaronder kitten, foams en cleaners, speciaal ontwikkeld voor de meest voorkomende toepassingen in de bouwsector. Het Mega-assortiment is ontworpen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en omvat verschillende soorten kitten zoals acrylaat, adhesive, hybride en siliconen. 
 
Belned zorgt ervoor dat haar producten voldoen aan de strengste normen, wat resulteert in betrouwbare en duurzame oplossingen voor de echte professionals. Door te kiezen voor Mega-sealants van Belned, kiest u voor producten met uitstekende hechting, flexibiliteit en lange levensduur, geschikt voor een breed scala aan materialen en omstandigheden.

Megaflex Pro Kit de milieuvriendelijke keuze

De Megaflex Pro Kit is een hoogwaardige, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie. Dit veelzijdige product is ideaal voor beglazings- en aansluitvoegen, evenals voor voegen rond ramen en deuren. De kit is vrijwel reukloos en vrij van schadelijke stoffen zoals isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. 
 
Bij toepassing reageert de kit met vocht uit de lucht en vormt een duurzaam rubber dat zowel alkydhars als watergedragen verven kan verdragen. Megaflex Pro hecht uitstekend, vaak zonder primer, op diverse bouwmaterialen, hoewel poreuze ondergronden vooraf getest moeten worden.

Belned uw toonaangevende leverancier

Belned, opgericht in 1978, is een toonaangevende leverancier van beglazingsartikelen in Nederland en België. Het familiebedrijf levert aan glas- en schildersbedrijven, glasproducenten en bouw- en aannemersbedrijven. Belned staat bekend om haar focus op duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten kunnen bij Belned terecht voor maatwerk en kunnen rekenen op vaste vertegenwoordigers en overzichtelijke facturatie. De levering gebeurt met eigen vrachtwagens op vaste bezorgdagen. 

De kernwaarden van Belned zijn verweven in de bedrijfsnaam: Betrouwbaarheid, Efficiency, Loyaliteit, "Nee kennen we niet", Enthousiasme en Deskundigheid. Deze waarden vormen de basis van de dienstverlening en zorgen ervoor dat Belned een professionele partner is voor vakmensen in de bouwsector.

Voor meer informatie, bezoek onze website of bel Belned op +31(0)162 576 576.

« Nieuws overzicht