Rockpanel UNI is van alle markten thuis

Rockpanel UNI is de ideale lijn van Rockpanel voor de renovatie van jouw pand. Doordat de producten erg licht zijn, installeer je ze eenvoudig met nagels of schroeven. En dankzij de vele RAL-kleuren waar je uit kunt kiezen, krijgt je pand een frisse uitstraling. Zo creëer jij het gebouw van je dromen én ben je verzekerd van hoogwaardige producten die vele jaren mee zullen gaan!

Een transformatie in Weert

Een mooi voorbeeld van Rockpanel UNI in de praktijk staat in Weert. Een jaren ’70 huis werd met behulp van Rockpanel UNI omgetoverd tot een moderne woning die aan alle duurzaamheidseisen voldoet, maar ook visueel in het oog springt. Omdat de architect al op de hoogte was van de voordelen van Rockpanel, koos hij voor de gevel van de voordeur voor de Rockpanel UNI producten. De panelen van Rockpanel UNI zijn eenvoudig te verwerken en kunnen bijna naadloos op de gevel verlijmd worden. Daarbij matchen de panelen met de kleur van de vlakke pannen op het dak van de woning. Hierdoor vormen de panelen samen met het dak één groot geheel en loopt de kleur in één lijn langs de woning. Door te kiezen voor Rockpanel wist de architect het karakteristieke huis uit de jaren ’70 nieuw leven in te blazen en te transformeren in een moderne en strakke woning die de tand des tijds kan weerstaan.

Ideaal voor renovaties én nieuwbouwprojecten

Doordat je met Rockpanel UNI alle kanten op kunt, is deze productlijn uiterst geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met Rockpanel UNI zorg je er in een handomdraai voor dat je pand een compleet nieuwe look krijgt terwijl je in de tussentijd kan rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Rockpanel.

« Nieuws overzicht