Het esthetische energiedak van Nelskamp

PV kan ook mooi zijn

Dakpannenfabrikant Nelskamp biedt esthetische oplossingen voor energieopwekking via het dak met een naadloze integratie van PV modules die perfect aansluiten op de panmodellen en ook hetzelfde functionele doel blijven vervullen van een dakpan. Zonne-energie opwekken via het dak, kan dus ook heel mooi zijn.

De panmodules voor elektriciteitsopwekking zorgen voor een strakke belijning en een rustig beeld, hetgeen ook een positieve uitwerking heeft op de omgeving. Zeker in combinatie met de zwarte Planum betondakpannen of G-10 keramische dakpannen, zijn de panelen vrijwel onzichtbaar en perfect op elkaar afgestemd. Wist u dat deze nu ook in de rode kleurstelling mogelijk zijn?

Esthetische integratie in elke bouwstijl 

De subtiele uitstraling van de modules maakt het een ideale oplossing voor de uiteenlopende wensen in de woningmarkt. Alle PV modules zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die speciaal zijn geselecteerd en getest voor deze toepassing. Dankzij de eenvoudige montage zijn de panelen te gebruiken in zowel nieuwbouw- als in renovatieprojecten.

Bekijk hieronder de uitzending ‘Life is beautiful’ die is uitgezonden op RTL4.

Hoogwaardige esthetiek = waarde verhogend
  • Eenvoudige installatie, eenvoudige bediening
  • Klein van formaat en handelbaar
  • Daarbij zijn er XS modules als passtukken te verkrijgen die half zo groot zijn voor een betere benutting van het dakoppervlak en is meer opwekking van zonne-energie op het dak mogelijk.
  • Snel en eenvoudig te monteren
« Nieuws overzicht