Gevelbekleding van vezelcement is een onderhoudsarme én betaalbare keuze

Als het om de gevel gaat heeft James Hardie voor ieder wat wils. Met Hardie® Plank, Hardie® VL Plank, Hardie® Panel en Hardie® Architectural Panel is er veel keus in gevelplanken en gevelpanelen voor huiseigenaren, gevelinstallateurs en architecten. Met vezelcement als basis zijn de platen slank, stabiel en stootvast. Bovendien ook brandwerend en het materiaal krimpt niet of zet niet uit. 

Esthetiek en veelzijdigheid

Een gevel is niet alleen functioneel maar dient ook als visitekaartje voor het gebouw. James Hardie biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, zodat je de gevelbekleding kunt aanpassen aan de specifieke esthetische eisen van het project. Of het nu gaat om een traditioneel ontwerp of een eigentijdse uitstraling, gevelbekleding van James Hardie past zich moeiteloos aan en behoudt zijn visuele aantrekkingskracht door de jaren heen.

Eenvoudig te verwerken

Het zagen, vormgeven en bevestigen van de planken verloopt handig en snel. Ook nadat de planken of panelen zijn bevestigd, heeft de gebruiker er weinig omkijken meer naar. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij. 

Bewuste keuze voor de toekomst

Het is belangrijk om te kiezen voor materialen die niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar ook een weloverwogen keuze zijn voor de toekomst. Hardie® Panel en Hardie® Plank beschikken over de EPD verificatie (EPD = Environmental Product Declarations). Zo draagt de EPD bij aan het verkrijgen van certificeringen voor groen bouwen, zoals LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) en BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Met gevelbekleding van James Hardie kies je niet alleen voor hoogwaardige gevelbekleding, maar ook voor een partner in kostenefficiënt bouwen. De esthetiek en eenvoudige verwerking maken gevelbekleding van James Hardie een waardevolle toevoeging aan elk bouwproject. Benieuwd geworden of wil je meer informatie? Bezoek dan de website van James Hardie: www.jameshardie.nl

« Nieuws overzicht