De ideale voegmortel - SCHÖNOX SF Design

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen niet alleen de keuze van meubels en tegels een belangrijke rol, maar ook de kleur van de voegen is van groot belang. De juiste voegkleur kan de uitstraling van de ruimte aanzienlijk beïnvloeden, omdat voegkleur de harmonie tussen de tegels versterkt of juist een opvallend contrast creëert. Voegmortels vervullen bij keramische tegels niet alleen essentiële technische functies die bijdragen aan de duurzaamheid en stabiliteit van het oppervlak, maar worden tegenwoordig ook gewaardeerd om hun decoratieve waarde. Het is daarom cruciaal om een voeg te kiezen die eenvoudig te verwerken is, technisch betrouwbaar, en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk, zonder concessies te doen op de efficiëntie per vierkante meter. Bij SCHÖNOX kunt u gebruik maken van de SCHÖNOX SF Design.

SCHÖNOX SF Design

De SCHÖNOX SF Design biedt hoogwaardige oplossingen met indrukwekkende kleuren. Deze voegmortel is verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren. SCHÖNOX SF Design is de ideale voeg voor grootformaat porcellanato grès-tegels, natuursteen en glaskeramiek. Het biedt hoogwaardige en hygiënische voegoppervlakken en gegarandeerd permanent mooie voegen. Deze voegmortel is makkelijk te verwerken en technisch hoogwaardig. Met behulp van de siliconenkit SCHÖNOX ES kunnen de kitranden in dezelfde kleur als de voegen worden uitgevoerd. Daarnaast is deze kit ook nog eens schimmelwerend.

Klik hier voor meer informatie over dit product...

SCHÖNOX Voegselector

Om te bepalen welke kleur voeg daadwerkelijk het beste past bij de tegels en meubels, kunt u gebruik maken van de SCHÖNOX Voegselector. De SCHÖNOX Voegselector helpt gebruikers bij het bepalen van de juiste voeg op basis van verschillende factoren, zoals de tegelsoort, de omgeving waarin de tegels worden geplaatst, kleur van de tegel en de gewenste voegkleur. Door een paar eenvoudige stappen te volgen, is het gemakkelijk om een selectie te maken uit een scala aan voegkleuren die voldoen aan zowel technische als esthetische eisen.

Klik hier voor meer informatie over de SCHÖNOX Voegselector...

« Nieuws overzicht