W’all-in-One® geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Uw woonruimte isoleren? Met weinig verlies van m2? En met een zeer hoge isolatiewaarde en optimaal comfort? Klinkt als een lastige opgave. W’all-in-One voorzetwanden van Faay zijn dé oplossing voor isolatie van binnenuit. Een dun alles-in-één systeem dat garant staat voor een hoge Rc-waarde. Het na-isolerende Wall-in-One prefab totaalsysteem verhoogt het gebruikerscomfort, verlaagt het energiegebruik, is makkelijk te verwerken en draagt bij aan een vermindering van faalkosten.

Een oplossing die de energietransitie haalbaar en betaalbaar houdt

Op weg naar energieneutraliteit, is er een steeds grotere focus op het beperken van de energiebehoefte van gebouwen. Hierbij wordt de isolatie van de gebouwschil steeds belangrijker. 

De isolatie-eisen die gesteld worden aan renovatie zijn hoog. Goede isolatie, een hoge luchtdichtheid en het beperken van koudebruggen zijn daarin de belangrijkste stappen. 

Direct en makkelijk te verwerken.

Faay W’all in One is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en is geschikt voor het thermisch (na)isoleren aan de binnenzijde van wanden. De Wall-in-One bestaat uit een isolatie van PIR hardschuim voorzien van een dampremmende reflecterende folielaag met aan één zijde afgewerkt met 9,5 mm gipskarton. Dus isoleren en afwerken in één handeling. Foutief aanbrengen behoort daardoor tot het verleden. Dit ‘totaalsysteem’ is makkelijk te verwerken en draagt bij aan een vermindering van faalkosten. Deze wanden bieden maximale thermische isolatie bij minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een blijvend thermisch rendement met thermische isolatiewaarden tot wel 6,73 Rc.

Comfort verzekerd!

Met het na-isoleren van een huis is veel te winnen. Je verhoogt de waarde van je woning of gebouw. En het zorgt voor meer comfort, in de winter én zomer. De energierekening wordt verlaagd en de CO2-uitstoot beperkt. Win-win situatie dus. Een duurzame oplossing: goed voor het milieu én uw portemonnee.

« Nieuws overzicht