Kingspan Unidek, dé leverancier voor de totale gebouwschil

Oplossingen voor realisatie van energiezuinige gebouwen

Realisatie van duurzame gebouwen en het verduurzamen van bestaande gebouwen is belangrijker dan ooit. Voor een betaalbare energierekening is een goed geïsoleerde gebouwschil cruciaal. Bij een ongeïsoleerde gebouwschil gaat de meeste warmte verloren via daken (30%) en gevels (25%). Bij deze onderdelen van het gebouw valt veel rendement te behalen. Kingspan Unidek is totaalleverancier van toekomstbestendige isolatieoplossingen. Wij bieden alle producten om de totale gebouwschil te isoleren: van de vloer en fundering tot de gevel en het dak.

Fundering

Kingspan Unidek biedt funderingsoplossingen op basis van EPS. Hiermee zet u het fundament voor een energiezuinige woning. Funderingsoplossingen van EPS zijn sneller en eenvoudiger te installeren ten opzichte van een traditioneel funderingssysteem. Daarbij biedt EPS een hoge isolatiewaarde en een goede kierdichting. Kingspan Unidek biedt meerdere funderingsoplossingen, namelijk Hectar, Isotras en de Unidek Funderingsbekisting (FB).

Vloer

Voor de vloer biedt Kingspan Unidek isolatieplaten van EPS. Deze vloeroplossingen zijn geschikt voor woningbouw en utiliteitsbouw en voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Gevels

Kingspan Unidek biedt prefab oplossingen voor de gevel die passen bij uw project. Met de oplossingen van Kingspan Unidek gaat u voor een constructief sterk en isolerend gevelsysteem, waarmee u een slanke en duurzame bouw realiseert. Unidek SIPS is een gevelvullend prefab systeem dat geschikt is voor de gestapelde bouw en kan worden toegepast in zowel een nieuwbouw- als renovatieproject. Kingspan TEK is hét bouwsysteem voor grondgebonden woningbouw.

Dakelementen

Unidek Dakelementen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en kunnen worden toegepast op vrijstaande en geschakelde woningen. Het assortiment voor hellende daken omvat constructieve en niet-constructieve dakelementen die geschikt zijn voor verschillende dakbedekkingen zoals pannen, leien, riet en metaal. Constructieve dakelementen zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en ingrijpende renovaties. Niet-constructieve dakelementen zijn geschikt voor renovaties waarbij de bestaande situatie zoveel mogelijk behouden blijft. Unidek Aero dakelementen kunnen tevens als basis dienen voor een prefab scharnierdak.

Platte daken

Kingspan Unidek biedt EPS-isolatieoplossingen voor het platte dak, geschikt voor lichte gebruiksdaken en daken waaraan meer eisen worden gesteld voor het gebruik ervan. De isolatieoplossingen hebben een lange levensduur met behoud van isolatiewaarde en zijn volledig her te gebruiken en te recyclen.

« Nieuws overzicht