Swisspearl Windstopper - De Innovatieve Spouwplaat voor Brandveilig en Comfortabel Bouwen

De Windstopper van Swisspearl is dé oplossing voor bouwprojecten die inzetten op veiligheid, comfort en duurzaamheid. Deze hoogwaardige vezelcementplaat biedt niet alleen uitstekende brandwerendheid, maar draagt ook bij aan geluidsisolatie en stabiliteit. Perfect voor moderne geveltoepassingen!

De Kracht van de Windstopper De Swisspearl Windstopper is speciaal ontwikkeld als wind- en waterkerende bouwplaat, ideaal voor geventileerde gevels. Met de vochtregulerende en schimmelwerende eigenschappen van vezelcement, beschermt de Windstopper het binnenblad tegen wind, regen en vochtophoping. Bovendien voorkomt de plaat luchtlekken, geluidoverlast en warmteverlies. De stevige plaat zorgt zo voor optimale ventilatie achter de gevelbekleding en biedt extra bescherming aan de achterliggende isolatie.

Brandveiligheid en Duurzaamheid Met een brandklasse van A2-s1,d0 is de Swisspearl Windstopper onbrandbaar en combineerbaar met diverse isolatiematerialen. De 9 mm dikke platen voldoen aan de strenge eisen van brandveiligheid en bieden een EW-waarde van maar liefst 60 minuten, ruim boven de vereiste 30 minuten. Hierdoor is de plaat de perfecte keuze voor projecten waarbij veiligheid een absolute prioriteit is.

De Windstopper is verkrijgbaar in twee varianten:

Windstopper Basic: Tot 6 maanden gegarandeerd wind- en waterkerend zonder gevelbekleding.
Windstopper Extreme: Tot 12 maanden gegarandeerd wind- en waterkerend zonder gevelbekleding, beschikbaar in de kleuren Natural Grey en Anthracite voor esthetische toepassingen.
Milieuvriendelijke Keuze Swisspearl zet zich in voor milieuvriendelijke bouwmaterialen. De Windstopper voldoet aan de hoogste milieueisen en is opgenomen in de Nationale Milieudatabase met een categorie 1 kaart. Dit maakt de plaat niet alleen brandveilig, maar ook duurzaam.

Eenvoudige Montage en Lange Levensduur De Windstopper is eenvoudig te monteren door middel van nagelen of schroeven, zonder voorboren. Dankzij de stevige vezelcementstructuur en de garantie van 20 jaar, zijn zowel materiaal- als installatiekosten gedekt.

Kies voor Swisspearl Windstopper en combineer brandveiligheid, comfort en duurzaamheid in uw bouwproject. Bekijk onze handleiding voor brandveilige gevels op www.swisspearl.com.

« Nieuws overzicht