Designprofielen voor buiten én binnen

Designprofielen zijn een eyecatcher van elke gevel, maar kunnen ook interieurs naar een hoger niveau brengen. Dankzij een ruim aanbod stijlen, coatings en kleuren zijn de designprofielen van SAB-profiel een excellente keuze voor elk project. 

Van leverancier naar inspirator 

De ambitie van SAB-profiel is om steeds meer te groeien naar een inspirerende en innovatieve leverancier. Want de functionele en esthetische mogelijkheden van designprofielen zijn bijna eindeloos. Verschillende stijlen en gevelposities zorgen bijvoorbeeld voor een constant veranderend beeld van (zon-)licht en schaduw, waarbij de juiste kleurstelling voor nog meer beleving zorgt. Talloze referentieprojecten onderstrepen dit en worden getoond op onze website, die zo continu geüpdatet wordt naar een online showroom. Sinds kort worden onze designprofielen producten onderverdeeld in de productfamilies Essential (basislijn), Allure (onderscheidende SAB designprofielen) en Architect (inspirerende nieuwe design concepten), waardoor architecten, interieurontwerpers en andere professionals in één oogopslag kunnen zien welke varianten van elk product beschikbaar zijn en nog betere keuzes kunnen maken voor buiten én binnen.

Nieuwe coatingkleuren 

Colorcoat® SDP 50 is een duurzame coating met een lichte structuur die niet alleen functioneel excelleert, maar ook esthetisch zeer aantrekkelijk is. De coating combineert een verbeterde kras- en slijtbestendigheid met een zeer goede corrosieweerstand RC5+ en een uitstekend kleur- en glansbehoud Ruv4 voor buiten. Naast populaire metallic-kleuren hadden architecten en interieurontwerpers keuze uit maar liefst vijftien unikleuren. Hier hebben we recent enkele nieuwe matte en metallic kleuren aan toegevoegd, waarbij de metallic-kleur Dubai Desert – goudkleurig als de ondergaande woestijnzon, met een knipoog naar de stad Dubai waar alles wat blinkt ook écht goud is - het meest in het oog springt.  

Eigen SAB pand

Vanwege de perfecte eigenschappen van Colorcoat SDP 50 heeft SAB recent ook het eigen pand van SAB-profiel in IJsselstein ermee verrijkt in een grootschalige renovatie. Dit is gedaan met een combinatie van de puntprofielen SAB-Pyramid 19/470 en 19/520 uit de productfamilie Essential. Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar.

Tot slot

Kijk voor alle SAB producten, maten, gewichten, CAD-tekeningen, 3D-modellen, belastingtabellen, technische datasheets en informatie over coatings en kleuren op www.sabprofiel.nl

« Nieuws overzicht