Roval richt zich als innovator en totaalleverancier óók op de architect

Roval Aluminium is toonaangevend producent en leverancier van aluminium dak- en gevelproducten. Een uitgekiend assortiment aluminium dakranden, waterslagen, muurafdekkappen, balustersystemen, dagkanten en privacyschermen én verregaande maatwerkoplossingen, zorgen ervoor dat er voor de detaillering van elk dak en elke gevel - nieuwbouw of renovatie, woningbouw of utiliteitsbouw – een duurzame aluminium oplossing is.

Innovatieve speler      

In het 65-jarige bestaan heeft Roval zich onderscheiden als innovatieve speler. Markt- en vraaggericht met producten die beantwoorden aan behoeftes uit de markt. Een markt waarin duurzame oplossingen steeds belangrijker worden. Een recent voorbeeld daarvan is de Roval-Duplo®, een tweedelige dakrand, die uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel bestaat. Dat basisprofiel wordt voordat de dakbedekking wordt aangebracht op de dakrand gemonteerd. Hierna wordt het afdekkingsprofiel – het aanzicht van de dakrand – simpel op het basisprofiel geklikt. Hierdoor kan al vroegtijdig in de bouwfase worden begonnen. Een ander voordeel is de circulariteit van de Roval-Duplo®. Het is even eenvoudig te monteren als te demonteren voor hergebruik elders. Duurzaam in meerdere opzichten. Want behalve dat de Duplo® een circulair product bij uitstek is, gaat het aluminium tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat geldt ook voor alle andere dak- en gevelproducten van Roval Aluminium. De Roval-Duplo® kan geanodiseerd of in elke gewenste Ral-kleur worden uitgevoerd. Matcht dus altijd!

Voor de architect

Als Totaalleverancier heeft Roval nog veel meer te bieden. Niet alleen voor aannemers, maar ook voor architecten. Dat zit ‘m enerzijds in de kracht van de maatwerkmogelijkheden van Roval. Roval is in staat om voor de meest complexe situaties een aluminium oplossing te realiseren. Anderzijds voorzien we de architect van allerlei bestekinformatie en inspiratieprojecten die via de website te raadplegen zijn. Zo zijn van de standaardproducten CAD-tekeningen in allerlei bestandsformaten te downloaden. De projectensectie op de website van Roval voorziet in een grote hoeveelheid praktijkvoorbeelden, die de ongekende mogelijkheden van aluminium detaillering laten zien. Meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs!

« Nieuws overzicht