Domotica

Domotica, gebouwbeheervoorzieningen, huisautomatisering: met deze termen worden elektronische systemen aangeduid, waarmee het gebruik van onderdelen in en rondom een woning worden geautomatiseerd, zoals airco, zonwering, garagedeuren en verlichting. Met het gebruik van smartphones en tablets is domotica snel populair geworden.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Troax Power door

Geef uw Troax-deur een boost!

Deze innovatieve motoroplossing kan schuifdeuren in verschillende industrieën automatiseren. Het is een add-on product voor schuifdeuren met een bovenrail. Het heeft een slim design en is bijgevolg heel eenvoudig te installeren. De motor is geschikt om zowel op bestaande als nieuwe schuifdeuren te monteren.

{--ALT--}

Automatisch de beste binnenluchtkwaliteit met Renson Waves, ook bij renovatie

De ‘Waves’ biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waar het niet mogelijk is om een centraal ventilatiesysteem te installeren.
{--ALT--}

Domotica - de toekomst voor een gezond binnenklimaat

Ons leven wordt tegenwoordig op allerlei manieren makkelijker gemaakt door technische systemen, digitale tools en apps.

Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

Domotica – Digital black voor Niko Home Control

De Digital black is een volledig personaliseerbaar aanraakscherm met een uitermate gebruiksvriendelijke interface en duidelijke symbolen.
{--ALT--}

BTicino MyHOME_Up domotica

Met BTicino MyHOME_Up biedt Legrand een intelligent domoticasysteem voor de automatisering van diverse functies in huis.
{--ALT--}

Automatische draaideuraandrijvingen van dormakaba Nederland B.V.

De automatische draaideuraandrijvingen van dormakaba Nederland B.

Meer over

{--ALT--}

Netatmo Slimme Video Deurbel

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij de Netatmo geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten.
{--ALT--}

The evolution of smart: Classe 300EOS

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe handsfree, geconnecteerde binnenpost van Bticino, een merk van Legrand, die onder andere bestuurd kan worden via de Amazon Alexa spraakassistent.