Gevelbekleding

Bij gevelbekleding wordt een extra laag op een bestaande gevel aangebracht meestal, met een beschermende en isolerende laag. De isolerende laag zorgt voor minder warmte verlies. De beschermende laag kan ook brandwerend zijn. Gevelbekleding wordt geproduceerd in diversen materialen, aluminium, glas, hout, composiet en kunststof.
« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Ervaar de eindeloze mogelijkheden van Rockpanel Colours

Rockpanel Colours zijn speciaal ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Of het nu in één kleur, in meerdere tinten of in contrasterende kleuren wordt toegepast: elke gevel krijgt een totaal andere look & feel. Hij kan opgaan in de omgeving of juist een blikvanger vormen.

{--ALT--}

Innovatieve gevelkleding om bestaande appartementencomplexen toekomstbestendig te maken

Alleen al in Europa dient naar verwachting 97 procent van deze gebouwen gedeeltelijk of ingrijpend te worden gerenoveerd om aan de hoogste energiestandaarden te voldoen.
{--ALT--}

Nieuw! VinyPlus® Kitami Oak

Deze donkergrijze houtstructuur heeft een trendy uitstraling en past perfect bij de huidige trend.

Meer over

{--ALT--}

Nieuw: innovatief systeem voor groene gevel

Groenspecialist Mobilane uit Bemmel introduceert MobiPanel. Het is een innovatief, duurzaam en lichtgewicht systeem voor groene gevels en geschikt voor zowel klimaatbestendige (nieuw)bouw als bestaande bouw.
{--ALT--}

Compleet programma Storax voor woning­bouw­complexen

Opvallen in het straatbeeld. Met de productkeuzes van Storax in het gevel­assortiment zijn er voldoende opties om dit te realiseren.
{--ALT--}

Prefab bouwen kan woningbouw versnellen

De aanpak van die crisis is een prioriteit voor het nieuwe kabinet.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie