Renovatie

Niet alleen de visie en creativiteit van architecten spelen een rol bij renovatieprojecten; de bijdrage die leveranciers, aannemers en onderaannemers aan productontwikkeling en processturing leveren, is een enorm belangrijke factor voor projecten.
« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Nelskamp levert hoogwaardige keramische en betonnen dakpannen

Nelskamp bedekt de Nederlandse daken met hoogwaardige keramische en betonnen dakpannen.

{--ALT--}

Aandacht voor natuurlijke ventilatie in uniek project EDGE Amsterdam West

EDGE Amsterdam West is een icoonproject en een absolute blikvanger in het landschap van Amsterdam. Het 54.000 m2 grote gebouw met een kantoor oppervlakte van 42.000 m2 is door EDGE herontwikkeld met de hoogste ambities op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en gezondheid. EDGE geeft veel aandacht aan luchtkwaliteit, door in te zetten op ruime ventilatie en inkomende lucht. Het bedrijf ging daarvoor de samenwerking aan met ventilatiespecialist DUCO Ventilation & Sun Control. 

{--ALT--}

FOAMGLAS® - niet geproduceerd om weg te gooien

Een groot aantal gebouwen in het land zijn verouderd en scoren slecht op het gebied van energie-efficiëntie. Met FOAMGLAS® is het mogelijk om de daken ervan te renoveren en bijkomend te isoleren zonder het aanwezige isolatiemateriaal te verwijderen of te vervangen. Op deze manier kan worden bespaard op energie en grondstoffen, verkleint de afvalberg, en draagt de bouwwereld bij aan een circulaire economie. Een mooi voorbeeld is de huidige renovatie van het dak van AZ Sint-Jan Brugge – België.


Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

IsoBouw SlimFix Reno+, renovatieplaten voor op dragend dakbeschot

De SlimFix® Reno+ renovatieplaten zijn specifiek ontworpen om een hellend dak met een dragend dakbeschot van een isolatielaag te voorzien.
{--ALT--}

Dakrenovatie met Kalzip Vario RT

Kalzip Vario RT biedt een oplossing voor te renoveren daken, of ze nu plat, hellend of gebogen zijn.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie