Industriële deuren

Geen opening zo groot, of er is wel een industriële deur voor. In de zware industrie worden deuren van uitzonderlijk formaat gebruikt, zoals hangardeuren, scheepswerfdeuren, overheaddeuren, roldeuren en schuifdeuren. Daarnaast worden gevelopeningen ook met rolhekken en schaarhekken afgesloten. Inpandig wordt gebruik gemaakt van flexibele deuren, branddeuren en brandwerende rolschermen en rolluiken. Informatie over al deze industriële deuren hebben we voor u verzameld op deze themapagina. Mis je iets, laat het ons dan weten op redactienbd@vakmedianet.nl.

« Thema overzicht

Expertartikelen

{--ALT--}

Stalen buitendeuren met gecombineerde eigenschappen

Voor iedere situatie is een passende stalen buitendeur van Merford leverbaar. Zowel voor industrie, energie als bouw sector is een ruim aanbod beschikbaar. De M-serie deuren van Merford zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal die in de eigen productiehal in Gorinchem worden geproduceerd. 

{--ALT--}

Troax Power door

Geef uw Troax-deur een boost!

Deze innovatieve motoroplossing kan schuifdeuren in verschillende industrieën automatiseren. Het is een add-on product voor schuifdeuren met een bovenrail. Het heeft een slim design en is bijgevolg heel eenvoudig te installeren. De motor is geschikt om zowel op bestaande als nieuwe schuifdeuren te monteren.

{--ALT--}

Snelle en veilige industriedeuren voor de zwaarste omstandigheden

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX.

Basiskennis bouwkunde

{--ALT--}

Merford industriële bedrijfsdeuren

Merford stalen industriële bedrijfsdeuren worden veelvuldig toegepast als toegangsdeuren voor industriële complexen.
{--ALT--}

JAZO Industriële techniek deuren

JAZO levert o.a. vluchtdeuren, inbraakwerende, brandvertragende en explosievaste deuren voor allerlei industriële toepassingen.