Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Derako International BV is, als industrieel producent en leverancier van massief houten systemen, continu actief met het vergroten van toepassingsmogelijkheden van duurzame materialen in de bouw. Door innovatie en jarenlange ervaring, zowel nationaal als internationaal, levert en biedt Derako praktisch toepasbare maar vooral stijlvolle en duurzame bekleding voor plafonds, wanden en gevels.

 

Derako wil er zeker van zijn dat alle producten een blijvend positieve invloed hebben op de gezondheid van mens en milieu. Er wordt veel aandacht besteed aan de systeem- en afwerkingsmaterialen. Vanuit die gedachte zijn de plafond-, wand- en gevelsystemen Cradle to Cradle gecertificeerd en kunnen veel houtsoorten met FSC of PEFC certificaat geleverd worden.

 

Bij Derako verdient elk project zijn eigen uitstraling. Daarom zijn alle systemen tailor made architectuuroplossingen met een budgettaire flexibiliteit. Wij bieden ondersteuning in de ontwerp en engineering fase en leveren, waar nodig, passende oplossingen. Op de Derako website leest u meer over de voordelen van de massief houten plafond-, wand-, en gevelsystemen. Tevens kunt u hier ook brochures downloaden.

Contactgegevens

Derako International BV
Kanaalkade 66
1756 AD 't Zand
Nederland

Whitepapers