Blog overzicht  

63

Laatste trends rondom kantoorinrichting

Waar we tot jaren geleden vaak zaken dat kantoren vrij zakelijk en saai waren ingericht, zien we de laatste jaren steeds vaker dat er wordt gekozen voor een huiskamer idee. Dit heeft als voordeel dat werknemers zich er sneller thuis voelen, wat uiteindelijk ook de productiviteit bevordert. Het is natuurlijk een wereld van verschil of je werknemers achter hun bureau in een saai wit kantoor met TL verlichting achter hun computer zitten of dat het een sfeervol ingericht kantoor is, waarbij je het idee hebt alsof je in je eigen woonkamer aan het werk bent. Ondanks dat steeds meer bedrijven kiezen voor een huiselijke sfeer, zien we toch dat er ook een groot gedeelte is die dit niet doet. Juist voor deze bedrijven hebben we een aantal tips, waarmee je het relatief eenvoudig, direct een stuk gezelliger maakt op kantoor.


Deze apparatuur is onmisbaar bij een grote verbouwing.

Om een grote verbouwing vlekkeloos te laten verlopen, is het erg belangrijk om verschillende apparatuur en voorzieningen beschikbaar te hebben. Niet alleen kan dit de snelheid van het project versnellen, de apparatuur en voorzieningen kunnen ook het werk voor de aannemers en bouwvakkers verbeteren en efficiënter maken.


Het ideale houten tuinschuurtje voor jouw tuin

Wanneer je overweegt om je tuin te verrijken met een houten tuinhuis of schuur, ben je hier aan het juiste adres voor advies en inzichten. Het is niet alleen een praktische toevoeging aan je tuin, maar ook een esthetische verrijking die de uitstraling van je buitenruimte kan transformeren. Met de juiste tips en aandachtspunten kun je een tuinhuis of schuur vinden die naadloos aansluit bij jouw behoeften en wensen.


Lithium-ion-accu’s zorgen voor een stille revolutie in de bouwsector

In de hedendaagse bouwwereld zorgen lithium-ion-accu’s voor een stille revolutie. Je associeert de wereld van accu's wellicht meer met elektronica en bijvoorbeeld ook met elektrische auto's, maar ook bij het isoleren en de energievoorziening van woningen zorgen lithium-ion accu's voor mogelijkheden die er vroeger niet waren.


Buitenverlichting: de impact en mogelijkheden voor gebouwen

In de architectuur en het ontwerp van gebouwen is er altijd sprake van buitenverlichting. Dit soort verlichting kan erg functioneel zijn en bijvoorbeeld de veiligheid van gebouwen vergroten, maar het biedt natuurlijk ook meer zicht om verschillende taken uit te voeren als het donker is. Buitenverlichting is tevens een manier om de uitstraling van een gebouw te verbeteren en de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Laten we eens kijken naar de functie, toepassingen en verschillende soorten buitenverlichting.


Wat is de beste zonwering?

Er zijn veel verschillende soorten zonwering waar je uit kunt kiezen, maar hoe weet je nu wat er past bij jouw woning of pand? In deze blog lees je wat de beste zonwering is voor jouw geschikte ruimte. 


Materialen voor de keuken: welke moet je kiezen?

Het verbouwen of renoveren van de keuken bij jou in huis is een flinke klus. Want als je eenmaal voor deze klus bij jou in huis gaat, is het meer dan logisch dat je het maar al te graag een keer goed aanpakt. Zo kun je die ene keuken van je dromen realiseren waar je al jaren over na hebt gedacht. Misschien breek je een muur uit, zodat er meer ruimte vrij gaat komen voor een prachtig kookeiland. Of je geeft alleen de frontjes van de keuken een andere look, zodat de sfeer ineens totaal anders is. Wat voor mooie materialen zeker het overwegen waard zijn tijdens het ontwerpen van de nieuwe keuken, lees je hier.


Praktische tips voor het verkoopklaar maken van je woning

Sta jij op het punt om je woning in de verkoop te doen, dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod krijgt. Toch zien we, dat ondanks de noodzaak, veel mensen hun huis te koop zetten, zonder dat ze deze verkoopklaar hebben gemaakt. Nu hoef je echt niet je hele huis van onder tot boven onder handen te nemen, maar kun je vaak met een paar kleine aanpassingen zorgen dat je huis er een stuk beter uitziet. Los van het feit dat het interieur en ook de aankleding binnen van belang is, spelen natuurlijk ook zaken zoals onderhoud en het eerste aanzicht bij aankomst een belangrijke rol. Stel dat je boeien niet alleen groei zijn van de aanslag, maar ook zijn beschadigd, dan is het raadzaam om niet trespa platen te laten plaatsen. Dit mag dan misschien wel wat geld kosten, maar zorgt er wel voor dat de waarde van de woning stijgt en ook het eerste gezicht een stuk beter wordt. Omdat er daarnaast nog een aantal handige tips zijn om je huis verkoopklaar te maken, delen we deze graag met je.


Deze 4 items kunnen niet ontbreken tijdens jouw bouwproject

Een bouwproject kan een complexe en uitdagende onderneming zijn. Of je nu een nieuwe woning bouwt, een renovatieproject uitvoert of een commercieel pand ontwikkelt, het is essentieel om goed voorbereid te zijn en de juiste items bij de hand te hebben. In dit artikel bespreken we vier items die absoluut niet mogen ontbreken tijdens jouw bouwproject. Deze items helpen je om efficiënter te werken en mogelijke problemen te voorkomen.


Het belang van vakkundig geplaatste scharnieren en insteeksloten

Wanneer het aankomt op het beveiligen van je huis, zijn scharnieren en insteeksloten vaak de laatste dingen waar je aan denkt. Maar deze kleine, ogenschijnlijk eenvoudige onderdelen spelen een cruciale rol in de veiligheid en functionaliteit van je deuren. In dit blogartikel gaan we dieper in op het belang van vakkundig geplaatste scharnieren en insteeksloten zodat jij ongestoord de deuren in je woning kunt openen en sluiten.


Je CV-ketel onderhouden

Je CV-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, om ervoor te zorgen dat deze veilig en zuinig blijft werken. Een slecht onderhouden CV-ketel kan namelijk voor een onveilige situatie zorgen, zoals koolmonoxidevergiftiging. In dit artikel geven we je een aantal tips om je CV-ketel te onderhouden.


Het belang van een AVB voor zzp’ers in de bouw

Werk je in de bouw, dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe eenvoudig je tegen een lullig ongeval aan kunt lopen. Dat kan iets kleins zijn, zoals bijvoorbeeld jezelf snijden met een stanleymes, maar ook kan het voorkomen dat je ergens over struikelt of er iets op de bouwplaats op je hoofd valt. Allemaal dingen waar je vaak niet direct zelf iets aan kunt doen, maar die je wel een grote problemen kunnen brengen. Dit geldt niet alleen lichamelijk gezien, maar ook financieel kan dit zorgen voor de nodige problemen. Althans, wanneer je niet goed bent verzekerd. Helemaal als zelfstandige, is het van belang goed na te denken over de juiste verzekeringen, waaronder ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wanneer je namelijk ergens aan het werk bent, kan er altijd iets gebeuren. Stel dat je ergens een gat moet boren en je boort dwars door een waterleiding, dan is de schade vaak financieel enorm. Om ervoor te zorgen dat de kosten voor deze schade worden vergoed, is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, die we ook wel AVB noemen, dus ontzettend belangrijk.


Hoe bescherm je jouw huis tegen de bliksem?

Het huis is waar we dagelijks in leven en we iedere dag van school of werk naar toe kunnen gaan. Het is een plek die door de meeste mensen als een veilige haven wordt ervaren, een plekje die helemaal voor jou is en die niemand van je kan afpakken. Maar soms kunnen er onverwachte dingen gebeuren die er voor zorgen dat dit huisje toch niet meer zo veilig is, denk maar eens aan een goede storm met flink wat bliksem. Hieronder zullen we je vertellen hoe je jouw huis kan beschermen tegen de bliksem.


Een unieke touch voor je huis: Maatwerk houten elektrische garagedeuren

De garagedeur, een functioneel onderdeel van je woning die moet doen waarvoor hij bedoeld is: het gemakkelijk binnen en buiten kunnen zetten van je bezittingen. Daarnaast moet de deur ervoor zorgen dat je bezittingen veilig staan, buiten het bereik van mogelijke inbrekers. Maar wat als je verlangt naar meer dan enkel functionaliteit? In dat geval bieden houten elektrische garagedeuren de perfecte oplossing! Met een op maat gemaakte houten garagedeur profiteer je van alle voordelen die een standaard garagedeur te bieden heeft, plus een esthetisch zeer aantrekkelijke toevoeging aan je woning.


Wat zijn de beste materialen voor binnendeuren?

Binnendeuren spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de esthetiek van je huis. Vaak besteden mensen talloze uren aan het kiezen van de kleur en het uiterlijk van hun moderne binnendeuren en zien ze het belangrijkste aspect over het hoofd: het materiaal. De functionaliteit van een deur is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan de visuele representatie ervan. Hoewel de meeste mensen aan hout denken als ze aan binnendeuren denken, zijn er talloze soorten en combinaties van materialen waarmee rekening gehouden moet worden. Je materiaalkeuze voor een binnendeur is cruciaal om niet alleen de kwaliteit ervan, maar ook de esthetische aantrekkingskracht te garanderen. De volgende materialen raden we daarom aan! 


Zelf een kinderkamer plaatsen doe je zo

Wil jij je kinderen graag verrassen met een nieuwe kinderkamer? Dan heb je de mogelijkheid om dit uit te besteden, maar je kunt het ook zelf doen! Het inrichten van een kinderkamer is natuurlijk het leukste om zelf te doen. Zo bepaal je van begin tot eind hoe het eruit komt te zien en weet je zeker dat de kamer helemaal uniek is. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een half hoogslaper te kopen en deze vervolgens helemaal om te bouwen tot de vorm van een boomhut. Niet alleen is dit voor jezelf een hele uitdaging, maar ook je kinderen zullen dit fantastisch vinden. Omdat er bij het zelf plaatsen van een kinderkamer natuurlijk nog veel meer komt kijken, hebben we nog een aantal tips voor je die je hierbij kunnen helpen.


Het belang van een goede afzuigkap

In veel moderne keukens lijkt een afzuigkap een vanzelfsprekende toevoeging, maar weet je ook waarom? Het belang van een afzuigkap is enorm, zowel voor je eigen gezondheid, maar ook voor het level van comfort in de keuken. In dit artikel zullen we dieper ingaan op waarom de afzuigkap zo belangrijk is in iedere keuken. 


Let hierop bij het kopen van een hekwerk

Ervaren experts op het gebied van hekken worden vaak om advies gevraagd over welk type hekwerk huiseigenaren zouden moeten kiezen voor hun tuinen. Het antwoord is meestal dat het afhangt van wat je precies met je afrastering hoopt te bereiken! Een deel ervan komt neer op persoonlijke smaak, maar er zijn ook tal van andere overwegingen. In dit artikel noemen we een paar factoren waar je zeker genoeg op moet letten als je een hekwerk koopt voor om je tuin.


Zo kun je geld besparen bij een badkamerrenovatie

Als de plek waar we naar toe gaan om ons op te frissen, te verjongen of te ontspannen, moeten onze badkamers een rustgevende troost bieden in ons huis. Omdat ze echter een van de minder openbare kamers zijn, worden ze vaak over het hoofd gezien, wat betekent dat de badkamer er een beetje gedateerd, ouderwets en dringend aan opknapbeurt toe kan zien. Hoewel het zeker mogelijk is om een fortuin uit te geven aan het renoveren van een badkamer, het helemaal uitbreken en opnieuw beginnen, is dit niet de enige optie. Het is heel goed mogelijk om met een beperkt budget een badkamer te renoveren, vooral als je de volgende tips toepast.


Veilig bouwen, met oog voor gezondheid en milieu

Nieuwe gebouwen moeten tegenwoordig aan een hele reeks wetten en regels voldoen. Denk bijvoorbeeld aan maatregelen op het gebied van brandveiligheid en energieverbruik. Daarnaast is ook de bouw zélf aan allerlei voorschriften gebonden, bijvoorbeeld de stikstofproblematiek en de gevolgen daarvan voor de woningbouw. Maar voorschriften heb ook op andere zaken betrekking. Hieronder lees je meer over het belang van VCA voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector.


Het Belang van Dakgootreiniging: Een Compleet Overzicht

De dakgoot is een van die onderdelen van het huis die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien, totdat er problemen ontstaan. Regelmatige reiniging van de dakgoten is essentieel voor het behoud van de integriteit van jouw woning. Dit artikel belicht het belang van dakgootreiniging en biedt praktische stappen voor effectief onderhoud.


Strategische investeringen voor de ondernemende huiseigenaar

Investeren in vastgoed wordt vaak gezien als een veilige manier om vermogen op te bouwen. Voor ondernemers kan de eigen woning een belangrijke schakel zijn in een bredere investeringsstrategie. Aangezien veel ondernemers hun liquide middelen beheren via een holding rekening, is het van cruciaal belang om investeringen in onroerend goed af te stemmen met andere zakelijke financiële activiteiten.


Dit is hoe voertuigvolgsystemen kunnen helpen bij het verbeteren van jouw wagenpark

In de bouw wordt regelmatig van verschillende voertuigen gebruikgemaakt. Werknemers die naar diverse klussen rijden in werkbussen. Producten die spoedig moeten worden afgeleverd. Dit zorgt er ook voor dat de meeste bouwbedrijven inmiddels een aardig wagenpark bezitten. Dit levert ook logistieke problemen op. Hoe weet je bijvoorbeeld waar de bestuurders zich bevinden? Hoe stippel je routes efficiënter uit? Hoe voorkom je verkeerd gebruik van bedrijfsvoertuigen? Voertuigvolgsystemen kunnen veel van deze problemen oplossen. Maar hoe? Wat maakt deze relatief eenvoudige tracker zo onmisbaar bij het verbeteren van jouw wagenpark? Wat levert het je op? 


De beste zonnepaneel leverancier?

De overgang naar duurzame energiebronnen is in volle gang. Volgens cijfers van het CBS staan er in Nederland meer dan 50 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd, een aantal dat met de jaren heen blijft toenemen. Maar terwijl zonnepanelen populairder worden, stijgt ook het aantal leveranciers, wat de keuze voor een betrouwbare leverancier bemoeilijkt. Hierdoor stijgt het vraagstuk: “Hoe vind ik de beste zonnepaneel leverancier?”.


Muurisolatie is een kostenbesparende en duurzame keuze

In een tijd waarin duurzaamheid en energiebesparing centraal staan, wordt de aandacht steeds vaker gericht op het isoleren van woningen. Muurisolatie springt er hierbij uit als een effectieve en waardevolle oplossing voor veel huiseigenaren. Maar wat houdt muurisolatie precies in, wat zijn de financiële voordelen, en hoe snel verdien je jouw investering terug? In deze uitgebreide blog duiken we dieper in op de wereld van muurisolatie.


Wat is de beste manier om internetkabels netjes weg te werken in huis of op kantoor?

We willen allemaal graag internet thuis. Dat begint met het juiste abonnement, wat je vindt door online aanbiedingen voor tv en internet te vergelijken. Maar het beste internet krijg je vervolgens door bekabelde verbindingen, en niet door wifi. Dat wil niet zeggen dat je huis of kantoor er echter slordig uit moet zien met rondslingerende internetkabels. In dit artikel gaan we in op de beste manieren om je internetkabels netjes weg te werken, zodat een georganiseerde en strakke uitstraling kunt behouden.


Tips om waterschade aan je woning te voorkomen

Waterschade kan een hele grote impact hebben op je woning. Niet alleen de buitenkant kan beschadigen door hevige regenval, maar in sommige gevallen kunnen ook de spullen in je woning schade oplopen. Gelukkig zijn er diverse manieren om het risico op regen-, storm- en andere waterschade te verkleinen. In dit artikel staan diverse tips op een rij. Ook lees je meer over woonverzekeringen die goed van pas kunnen komen. Zo kun je je huis verzekeren tegen de financiële schade van wateroverlast. 


De onstuitbare stijging van energieprijzen in de bouw

De laatste jaren is er een significante toename te zien in de energieprijzen. Deze stijging heeft vergaande gevolgen voor verschillende sectoren, waaronder nadrukkelijk de bouw. Hier heeft de prijsstijging voor energie een directe impact op de kosten van bouwprojecten. Voor een sector die sterk afhankelijk is van energie-intensieve processen - van de productie van bouwmaterialen tot de daadwerkelijke bouwactiviteiten - betekent elke stijging in energieprijzen automatisch hogere kosten. Pricewise, een bekende vergelijkingssite voor energie, laat duidelijk zien hoe deze prijzen in een opwaartse trend blijven.

 Bovendien is het niet alleen de directe energieconsumptie op bouwplaatsen die getroffen wordt. Het transport van materialen, wat een aanzienlijk deel van het bouwproces uitmaakt, wordt eveneens duurder naarmate de brandstofprijzen stijgen. Hierdoor komt de winstmarge van bouwbedrijven steeds verder onder druk te staan.


De juiste boormachine voor de juiste klus

Als klusser sta je vast wel eens voor de keuze: welke boormachine moet je nu eigenlijk gebruiken voor die specifieke klus? Met zoveel verschillende soorten boormachines op de markt, kan de juiste boormachine kopen soms een uitdaging zijn. Om deze reden hebben wij de verschillende types boormachines en hun toepassingen op een rijtje gezet, zodat jij straks met volle vertrouwen aan de slag kunt gaan. Heb je je ooit afgevraagd wat je met een accuboormachine kunt doen? Of wanneer je een boorhamer moet kiezen? Laten we eens kijken!


Hoe kun je een plat dak monteren?

Tegenwoordig zie je op steeds meer gebouwen platte daken, veel mensen nemen een plat dak omdat ze het mooi vinden staan bij de uitstraling van het gebouw. Maar een plat dak kan je niet zomaar even monteren, hieronder hebben we enkele stappen die nodig zijn bij het monteren van een plat dak.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie